Максимален комфорт в дома и офиса с корков паркет от Топливо

г. Автор
Бранш: Настилки
корков паркет

„Топливо АД“ е един от най-големите търговци на строителни и отоплителни материали в България. В унисон със съвременните тенденции компанията непрекъснато увеличава своето продуктово портфолио от иновативни, висококачествени и 100% естествени продукти.

„Топливо АД“ е официален дистрибутор за България на Amorim – най-големият производител на корк в света. Особено интересни за българския потребител е корковият паркет от продуктова серия WISE на Amorim. Тази подова настилка осигурява максимален комфорт, здравословна среда и висок стандарт на живот. 

Корковият паркет WISE на Amorim е конструиран от:

1. HRT (High resistance Technology finishing) защитна повърхност;
2. Естествен фурнир от корк;
3. Коркова инкрустация;
4. Твърдо ядро от корк;
5. Ъглова инсталационна система;
6. Интегрирана коркова подложка.

Естествен продукт

Корковият паркет WISE е 100% естествен продукт.

Висока устойчивост

Специалната HRT защитна повърхност, еластичността и твърдата сърцевина правят корковия паркет WISE подходящ за силно и слабо натоварени зони на закрито – както в частни домове, така и в обществени сгради. Водоустойчив е и много лесен за почистване.

Шумоизолатор

Коркът е отличен звукоизолатор, включително към ударен шум. Резултати от проведени тестове сочат до 53% намаляване шума при ходене.  

Топлоизолатор

Корковият паркет WISE създава топлоизолационна бариера между основата и помещението. По този начин чувствително подобрява енергоефективността на сградата.  

Дизайн за всеки вкус

Продуктът се предлага в различни размери, цветове и класове на употреба – за най-подходяща подова настилка за всяко помещение:модерен офис, елегантна дневна, изтънчен бутик и др.

Корковият паркет WISE на Amorim може да бъде закупен от всички складове на „Топливо АД“ в страната, както и от онлайн магазина toplivo.bg.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *