MasterPatio – следващо поколение плъзгащи се системи

г. Автор
MasterPatio

Вашите проекти са важни за нас!

Ето защо в Reynaers Aluminium непрекъснато подобряваме нашите решения, за да отговорим по-добре на вашите строителни нужди. Най-новата актуализация на нашата система за плъзгане с повдигане MasterPatio ви предлага съвременен и представителен външен вид.

И така, какво се промени? Първо, новият вариант с отваряем ъгъл на MasterPatio включва две отварящи се крила под ъгъл от 90°. Aко търсите чисто и напълно скрито крило, то решението e „Pocket“ – джоб. Подвижното крило дискретно се плъзга в стената, отваряйки дома ви за невероятни гледки.Искате ли да отворите по-големи ширини на фасадата? Няма проблем. MasterPatio е модулна система с няколко релси, която може да разполага с до осем подвижни крила,  лесни и удобни за експлоатация. Ако вашата сграда изисква специален достъп, решението е в новите ни варианти – нисък и нулев праг. И накрая, съвместимост с Ventilation vent от системата  MasterLine 8 и новите интегрирани противонасекомни мрежи, допълнително увеличават вашия вътрешен комфорт.

Основни предимства на MasterPatio

С тези разработки MasterPatio се превърна в едно наистина завършено фасадно решение, което със своята енергийна ефективност и устойчивост е подходящо както за мащабни, така и за частни жилищни проекти. Ако искате да създадете една изчистена визия на сградата може да комбинирате MasterPatio с нашите окачени фасади ConceptWall и прозорци и врати MasterLinе.

MasterPatio

Тайната на съвременния изчистен външен вид на MasterPatio се крие в неговия напълно скрит механизъм за отваряне, както и възможност за моторизация и автоматизация. Въпреки че тези характеристики са скрити от погледа, се забелязва разликата, когато управлявате отваряемости до 500 кг с натискането на един бутон. Нещо повече, тези плъзгащи се врати са не само лесни за използване, но и предлагат сертифицирана сигурност.

Благодарение на своя дизайн MasterPatio предлага PAS 24 и RC2 (ENV 1627) сертифицирана устойчивост срещу взлом. Наградата Reddot и Archiproducts са свидетелство за уникалната комбинация от отличен дизайн и издръжливост на системата.

Една от основните причини за популярността на системата е нейният устойчив характер. MasterPatio е решение, което се състои от компоненти, произведени с възможно най-малко производствени отпадъци. Благодарение на рециклируемите изолатори и алуминиеви профили, системата печели сертификат Cradle to Cradle®.

Естествено, с висококачествени компоненти се постига отлична визия. MasterPatio предлага изключителен комфорт и може да се използва във всички видове енергийно ефективни строителни проекти, достигащи нивата на пасивна къща! Тази комбинация от висококачествени материали и устойчив на бъдещето дизайн е причината, поради която наричаме MasterPatio „следващото поколение плъзгащи се системи“.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *