MASTERPATIO – следващо поколение високоизолационна система плъзгане с повдигане

г. Автор
MasterPatio

След успешно представяне на изложението Polyclose в гр.Гент, Белгия, ние сме още повече мотивирани да предoставим на клиентите си следващото поколение системи плъзгане с повдигане.

Новата високоизолационна система MasterPatio на Reynaers Aluminium е съвкупност от изчистен дизайн до последния детайл, ниски прагове и много повече панорамни гледки.

С въвеждането на MasterPatio, Reynaers Aluminium продължава да полага усилия да остане водещата марка при избора на производители и монтажници. През последните години ние комбинираме нашият опит и знания и обратната връзка от нашите производители и архитекти, за да разработим плъзгаща система от по-високо ниво.

Основните преимущества на системата са лекота и бързина на производство, превъзходните характеристики за топлоизолация и водонепропускливост, изчистен дизайн и съвместимост със системата MasterLine 8.
Използвайки рециклирани изолатори и оптимизирайки дължините на профилите за минимално количество скрап по време на производството, тази система е насочена и към опазване на околната среда. По-малко отпадъци, по-малко разходи.

MasterPatio е високоизолационна и високоефективна система плъзгане с повдигане с минималистичен външен вид и изчистен дизайн. Системата съчетава върхови топлотехнически характеристики и максимална височина на елемента до 3,7 m. Патентованите остъклителни подложки осигуряват перфектно предаване на теглото на стъклото към ролките, което води до лесна експлоатация. Поради съвместимостта си със система MasterLine 8, тя безупречно се съчетава с прозорци и врати, като същевременно се запазва елегантната визия. Системата е подходяща за нискоенергийни и пасивни къщи, но също така и за високи сгради, благодарение на отличната въздухо – и водоплътност.

MasterPatio

Елементите от системата могат да бъдат произведени бързо и ефективно, благодарение на минимални операции на фрезоване, прости ъглови фуги и предварително пробит дренаж в долния профил.

MasterPatio е проектиран в помощ на околната среда. Reynaers Aluminium използва нисковъглероден първичен и рециклиран алуминий за всички системи, но MasterPatio използва и рециклирани изолатори, които носят допълнително намаляване на емисиите на CO2 с 1130 тона/година. Отпадъците са сведени до минимум чрез оптимизиране на предлаганите дължини на профилите.

MasterPatio

MONORAIL OG (остъкляване отвън)

Монорелсата съчетава плъзгащо се крило с неподвижно остъкляване, като стандартен фиксиран прозорец. Това допринася за изчистеният дизайн и осигурява минималистичен външен вид. Плъзгащото се крило е позиционирано от вътрешната страна на елемента.

MasterPatio
MONORAIL IG (остъкляване отвътре)

Монорелсата съчетава плъзгащо се крило с неподвижно остъкляване, като стандартен фиксиран прозорец. Това допринася за изчистеният дизайн и осигурява минималистичен външен вид. Плъзгащото се крило е разположено от външната страна на елемента.

MasterPatio
Двойна релса

Двойната релса комбинира 2 еднакви крила, което води до естетичен симетричен вид. И двете крила могат да се използват като плъзгащи се елементи, което води до изключителна гъвкавост на потребителя.

MasterPatio

MasterPatio е нашето ново поколение от платформата плъзгане с повдигане, която ние ще продължим да обновяваме и допълваме през следващите години. Това ще подчертае Вашето майсторство пред Вашите доволни клиенти.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *