Материали и технологии за модерните жилища от „Топливо“ АД

г. Автор
Топливо АД
„Топливо“ АД е официален дистрибутор за България на корковия паркет „Wise“ от Amorim.

Верни на максимата, че строителството с естествени материали е и личностно израстване, ние от „Топливо“ АД се стремим непрекъснато да предлагаме на нашите клиенти най-иновативните и качествени материали на пазара.

Вярваме, че те са много важна част от стремежa на всички нас за по-здравословен и устойчив начин на живот. В портфолиото ни можете да откриете последните в бранша висококачествени и 100 % естествени продукти.

Топливо АД
„Wise“ от Amorim e 100 % устойчив материал на базата на корка с твърда сърцевина.

Днес Ви представяме корковия паркет „Wise“ от Amorim.

„Wise“ от Amorim e 100 % устойчив материал на базата на корка с твърда сърцевина. Материалът се добива по естествен начин от кората на дърво и е екологичен продукт. Тази подова настилка осигурява идеалното съчетание между красота, комфорт и дълготрайност.

Топливо АД
Създаден от хората, вдъхновен от природата!

Рационалните качества на продукта са идеална звукоизолация, най-висока устойчивост на ударен шум, естествена топлоизолация и невероятен комфорт при ходене.

От технологична гледна точка Wise може да бъде монтиран на големи площи без преходни лайсни, както и фуги между помещенията. Този материал е водоустойчив и много лесен за почистване. Гамата от цветове и десени на „Wise“ е съобразена с вкусa и на най-претенциозния клиент, затова в каталога можете да намерите идеалния вариант за Вашия офис или жилищна сграда.

Топливо АД
„Топливо“ АД предлага на своите клиенти най-иновативните и качествени материали на пазара

Като лидер в производството на корков паркет Amorim предлага и набор от допълнителни продукти, които да направят грижата за пода възможно най-лесна. А за да помогне за изграждането на по-елегантен и хармоничен интериор, производителят е помислил и за первази и профили, които да допълнят вида на помещението.

Корковият паркет „Wise“ от Amorim може да бъде поръчан от „Топливо“ АД като официален дистрибутор на марката за България. Независимо от помещението или приложението на продукта, ние ще се постараем да създадем най-добрите условия за висококачественото изпълнение на Вашия проект.

Можете да ни намерите в обектите ни в цялата страна и да разгледате нашето богато портфолио на адрес – www.toplivo.bg!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *