Метални халета като селскостопански сгради от Фризомат

г. Автор
Метални халета

Металните халета на Фризомат са отличен избор за всички отрасли в селското стопанство, тъй като те могат да бъдат лесно индивидуализирани и съобразени с изискванията и предназначението, което им е отредено.

Ние ще проектираме, произведем и доставим Вашето метално хале, работейки в тясно сътрудничество с Вас. Ще Ви предоставим най-доброто решение „до ключ“ с почти нулеви разходи за поддръжка. Издръжливата конструкция и нашата гаранция за качество, ще ви спестят време и пари, гарантирайки Ви сигурност и спокойствие.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

 • Фризомат обединява общност от изобретателни и висококвалифицирани инженери, чрез които помагаме на нашите клиенти да изградят своите мечтани проекти;
 • Ефективността е едно от нашите най-високи предимства. С халетата на Фризомат ще реализирате максимално ефективно, ползотворно и с възможно най-нисък разход за Вашата селскостопанска сграда или хале;
 • С усъвършенстваните си подходи и системи ще осигурим пълна безопасност за Вас и Вашата продукция и оборудване;
 • Качество на достъпни цени. Отговаряйки на най-високите стандарти за качество в отрасъла, ще обсъдим и проучим всички възможности, нашите клиенти да получат най-доброто на най-добрата цена;
 • Близо до хората. Политиката за работа с клиенти на Фризомат е водена от принципите за прозрачност, отзивчивост и комуникативност. Така ограничаваме вероятността от недоразумения и грешки.

ХАРАКТЕРИСТИКА НА СТОМАНЕНИТЕ ХАЛЕТА ОТ ФРИЗОМАТ

 • Светъл отвор до 52 метра без междинен /среден ред колони и различни височини;
 • Плосък, кръгъл покрив или наклон на покрива от 10° или 22°;
 • Ефективни решения за естествено осветление на помещенията;
 • Възможност за интегриране на вентилационни системи;
 • Оптимални разходи за отопление и/или климатизация, благодарение на различни видове изолации;
 • Възможност за интегриране на етажни конструкции, кранови мостове, соларни панели;
 • Лесно удължаване и разширяване;
 • Поцинкована стоманена конструкция за отлична защита от влага;
 • Възможност за вграждане на етажни конструкции и офисни помещения за оптимизиране на работната среда;
 • Безпроблемна интеграция с най-новите технологии в животновъдството и земеделието;
 • Издръжливи странични стени без поддръжка за защита на панелите;
 • Възможност за индивидуализиране на халетата, благодарение на различни цветове за ограждане на стени, покриви и завършващи елементи.

Металните халета в животновъдството

Метални халета

Добрите ферми за животни са 100% съобразени с нуждите на добитъка, за да се запазят животните здрави и продуктивни. Оптимизираният проект за животновъдни ферми гарантира, че работния процес може да се извършва с максимална ефективност и условията за работа са приятни.

Удобство за животните, спестяване на труд, намаляване на разходите и възможност за разширяване. Ние включваме всичко това в нашите сгради.

Като във всяка бизнес инвестиция, така и в животновъдството, инвестицията трябва да носи възвръщаемост. За да спомогнем в това, ние поддържаме разходите за строителство и поддръжка до минимум.

Халетата на Фризомат могат да бъдат разширявани и надграждани, което често се случва, когато един бизнес се развива. Това спестява разходи и време на нашите клиенти, както и съкратява периода на възвръщаемост на инвестицията.

Фризомат проектира и монтира устойчиви и бързо изграждащи се стоманени ферми. Стоманената сграда на Фризомат може да отговори на всички Ваши изисквания.

Стоманените халета в земеделието

Съхранявайки и обработвайки продукцията си в халетата на Фризомат, нашите клиенти са спокойни. С внедрените модерни системи за влажност, температура, светлина и циркулация на въздуха, ще отговорим на всички изисквания, за да остане продукцията качествена, а реколтата добра.

Винарни

Метални халета

За виното са изписани томове книги. Как да бъде съхранявано, бутилирано, произвеждано и пр. Ние проектираме, произвеждаме и монтираме сглобяеми изолирани винарни, за да осигурим перфектната среда, която да разкрие максимално Вашия потенциал.

Винопроизводството е изкуство, което днес черпи сили, благодарение на иновативни технологии и ноу-хау. Със сигурност се нуждаете от перфектен контрол на температурата, влажността и светлината, като същевременно трябва да осигурите необходимото пространство за съхраняване до доузряване и съхранение на готовите продукти във Вашите винарни. Не се колебайте, ние ще ви предложим най-доброто решение.

Всички тези изисквания, ние от Фризомат разбираме много добре. „Винарни над нивото на земята“, които не само отговарят на тези изисквания, но и напълно отразяват имиджа на Вашите винарни.

Като производител и конструктор на сгради от студеноогъната стомана, ние непрекъснато оптимизираме нашите сградни решения, за да се отговорим на изискванията на динамичния Ви бизнес.

Складове за съхранение на продукция и техника

Метални халета

Знаем колко ценни са за всеки земеделски производител и животновъд, техниката и специализираните селскостопански съоръжения . Те трябва да бъдат добре защитени, в отлични условия и лесен достъп за експлоатация и поддръжка.

Метални халета

Склад за съхраняване на картофи, лук и различни видове плодове и зеленчуци, изисква специфични условия. Въз основа на нашия опит знаем, че температурата, диапазона на влажност, нивото на CO2, темпът на товарене, циркулацията на въздуха и осветлението са важни критерии за ефективното и идеално съхранение.

Ние проектираме, изработваме и монтираме сглобяеми складови помещения от студеноогъната стомана, съобразени с Вашите изисквания и изискванията за съхранение на определена продукция. За съхраняване на зеленчуци и плодове за дълъг период от време и в различни фази са необходими специфични условия. Предлагаме персонализирани решения, специално адаптирани за складиране в насипно състояние, както и за съхранение в чували или кутии.

Персонализирайте Вашата метална сграда с увереност. Ние сме до Вас, гарантирайки Ви специфичен опит в бранша, качество, отговарящо на европейските стандарти, както и яснота от началото до края за сроковете на изпълнение и стойността на инвестицията Ви.

Фризомат – Вашият партньор за Вашия бизнес.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *