Металообработка и производство на стоманени корпуси за машини и части за машини от „Стримона Строй“ ЕООД

г. Автор
Стримона

Ефективност, качество и висок професионализъм

За „Стримона Строй“ ЕООД

Ние сме висококвалифициран екип, готов да ви предостави помощта, която е необходима за вашите мечтани проекти. Нашият ангажимент е към удовлетворението на всеки наш клиент. Като експерти в производството на стоманени корпуси за всякакъв вид машини и части за машини, разполагаме с иновативна технология при спазване на най-строгите условия и стандарти на производство.

Стримона
Стримона – машинна обработка
Стримона - механична обработка
Стримона – механична обработка

Правилният избор

Изпълнението на всеки проект се превръща в наша индивидуална цел, насочена към удовлетворение на персонализираното желание на всеки клиент. Винаги сме рамо до рамо с вас. Разчитаме на нашето техническо оборудване от най-висок клас, отговарящо на всички изисквания на европейския пазар, на нашите над 300 висококвалифицирани специалисти и на дългогодишния ни ценен опит, който ни помага и води при всяка среща с нашите клиенти.

Стримона - експорт на едрогабаритен детайл
Стримона – експорт на едрогабаритен детайл

Водещи дейности на „Стримона Строй“ ЕООД

Една от водещите дейности на фирма “Стримона Строй“ ЕООД е металообработка и производство на стоманени корпуси за машини и части за машини.

Стримона - хоризонтално разстъргваща машина
Стримона – хоризонтално разстъргваща машина

Следвайки политиката си за повишаване на качеството и разширяване на продуктовата гама, в нашето портфолио е сериозно застъпено производство на заварени корпуси за машини и механична обработка на същите. Натрупаният сериозен опит в областта на заварените конструкции, широкият спектър от металообработващи машини и възможността за релаксиране на заваръчни напрежения при едрогабаритни детайли, чрез вибрация или термична обработка, са гаранция за добър и качествен продукт.

Стримона - фрезова машина VERUS
Стримона – фрезова машина VERUS

Спазвайки стандартите и специфичните изисквания на клиентите, Стримона Строй се утвърждава като едно от водещите предприятия за производство и металообработка на стоманени корпуси за машини и заварени части за машини.

Стримона - механична обработка на метал
Стримона – механична обработка на метал

Фирма “Стримона Строй“ разполага с модерно технологично оборудване за металообработка. Налични са съвременни машини с CNC управление, предлага възможности за прецизна фрезова металообработка на детайли с размери до 10 000 мм x 3 000 мм с тегло на детайла до 16 тона, както и прецизна стругова металообработка на детайли с диаметър до 1 800 мм и височина до 1200 мм и тегло на детайла до 2 тона.

Металообработка – управление на процеса

Важно предимство на Стримона Строй е наличието на модерен софтуер за проектиране и управление на машинния парк за металообработка. Клиентите ни получават възможността техният триизмерен модел да бъде директно импортиран в софтуера за управление на машините с CNC управление или да бъде изработен от нас с помощта и професионализма на нашите инженери и технолози. Модерното ни оборудване и машинен парк за металообработка предполага оптимизирани режими на механична обработка – струговане и фрезоване, както и конкурентна цена на услугата. Спазвайки стандартите и специфичните изисквания на клиентите, Стримона Строй се утвърждава като едно от водещите предприятия за производство и металообработка на стоманени корпуси за машини и заварени конструкции, които произвежда както за българския, така и за европейския пазар, с гарантирано качество и на конкуренти цени.

Стримона - детайл елемент
Стримона – детайл елемент

Всички наши производствени процеси притежават сертификат за качество, предлагащ гаранция за сигурност на всички елементи за обществено ползване. Всеки производствен сантиметър е с максимална чистота на повърхността и дълготрайност на антикорозионното покритие. Всеки заваръчен шеф се гарантира от постоянния контрол, който упражняваме върху процеса на заваряване. Всеки асемблиран елемент се проверява от отговорниците ни по качество, преди да премине към следващите етапи на производство. За постигане на отлични резултати при нанасяне на системите за антикорозионни покрития, Групата СТРИМОНА използва най-модерно оборудване и висококвалифициран персонал. Компанията инвестира в модерно и високоефективно оборудване за механична обработка с CNC управление, което в съчетание с висококвалифицирания и опитен екип оператори, технолози и инженери, гарантира качествената обработка на детайлите в срок и на конкурентна цена.

„Стримона Строй“ ЕООД – 20 години ефективност, качество и висок професионализъм.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *