Модерно технологично оборудване на Стримона за механична обработка

г. Автор
Стримона

Стримона е уважаван лидер в производството и монтажа на стоманени конструкции и съоръжения. С повишаване на производството и качеството на своите продукти, Стримона инвестира в модерно технологично оборудване, така, че да отговори на все по-високите стандарти и желания на клиентите.

Механичната обработка е важна част от производството на Стримона. В последните години успешно извършихме металообработка на значим брой детайли за енергийната и минната промишленост, които изискват висока прецизност и качество. Успяхме да привлечем, както български, така и международни компании.

Част от машините за механична обработка и металообработка са:

  • Фрезова машина Verus;
  • Хоризонтална пробивно-разтъргваща машина TK6916;
  • Вертикален стругово-фрезови център GV-1600 М;
  • Вертикален обработващ център Deckel Maho DMC 1035 V;
  • Струг САК 6150.

Фрезова машина Verus

Стримона

Много конструктивни особености отличават Verus от другите машини от този тип. Една от водещите е цялостната структура на колоната, обединяваща в себе си и плъзгащата се надлъжно шейна. Това позволява на машината да добие двуструктурна система за движение на X-оста, вместо традиционните 3 компонента: колона-шейна-основа. Резултатът е една по-компактна, устойчива и производителна машина. Фрезовите машини Verus, като част от модерното и технологично оборудване на Стримона, се отличава със своята гъвкавост при работа, което увеличава производителността, качеството и ефективността на производствения процес.

Хоризонтална пробивно-разстъргваща машина TK6916

Стримона

Хоризонтални пробивно-разстъргващи машини от серия TK69 са най-тежките и с най-големите технологични възможности за обработка на крупногабаритни и тежки призматично-корпусни детайли. За това спомага концепцията с подвижна колона, осигуряваща много голяма дължина на обработка в съчетание с шпинделна кутия с вертикално движение по короната, с въртящ шпиндел за пробивни и разтъргващи операции, лагеруване във фрезов шпиндел.

Усъвършенстваните конфигурации на машината позволяват специализирана обработка на детайли и прецизна и качествена изработка.

Вертикален стругово-фрезови център GV-1600 М

Стримона

С максимален обработваем диаметър до 1800мм, максимално тегло на детайла до 8000 килограма и богато разнообразие от възможности /фрезоване, струговане, пробиване, фрезоване по контур/, големи и сложни дитайли могат да бъдат завършени в рамките на една машина.

Стримона

Многофункционална и прецизна, машината е неизменна част от оборудването на Стримона за обработка на големи части в енергетиката, корабостроенето, металургията, минното дело и други индустрии.

Вертикален обработващ център Deckel Maho DMC 1035 V

Стримона

Този вид машини са предназначени за разнообразни металорежещи операции на средно габаритни детайли, изпълнявани с високи скорости на рязане и пробиване. Машините DMC 1035 V предлагат възможности за пълно 3-осно фрезоване. Напълно приложима за обработка на елементи – бързо, сигурно и качествено.

За подобряване качеството на произвежданите в Стримона елементи, компанията, в съответствие с пазарното търсене, внедри и продължава да внедрява нови технологии и машини, които се управляват от високо специализирани оператори. Това гарантира качествена и прецизна изработка, намалява грешките и неточността при специфични и нестандартни поръчки и гарантира отлично качество.

Научете повече за технологичното оборудване и спецификите на машините на Стримона в дейност механична обработка и металообработка.<br
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *