Не спирайте ремонтите през зимата – използвайте webercol рапид

г. Автор
webercol-rapid

Бъpзoвтвъpдявaщoто лeпилo зa плoчĸи webercol рапид улеснява работата на професионалистите и пести време в студените месеци.

Не отлагайте ремонтите в зимния период, когато сте решили да използвате лепило за плочки.

Благодарение на уникалната формула на webercol рапид, дори и в студените месеци, работният обект може бъде качествено завършен в рамките на само един ден.

В сезона на ниските температури и висока влажност нормално свързващите полимер-модифицирани лепила удължават значително времето си за свързване, което води до забавяне завършването на обекта и въвеждането му в експлоатация. Това е най-честата причина да се избягват ремонтните дейности в студените дни. Например върху плочки, залепени в края на предходния ден със стандартно лепило, е трудно да се стъпва на следващия ден, а времето за фугиране се удължава почти двойно. В противен случай се увеличава рискът от изцветяване и изсоляване на фугата.

webercol-rapidВ сравнение със стандартните лепила, webercol рапид бързо и лесно се прилага в неблагоприятни атмосферни условия, като постига за кратко време високи резултати. webercol рапид е бързовтвъррдяващо лепило клас C2 FTE, което означава, че има висока устойчивост на натоварване и е подходящо за външно и вътрешно приложение, включително и при подово отопление. Едновременно с това то има дълго отворено време за работа и корекции, което улеснява полагането дори на големи по размер плочи.

webercol рапид ce нaнacя лecнo, бeз пpиплъзвaнe и пoзвoлявa фyгиpaнe след caмo 3 дo 6 чaca. Така всяка обработвана област е готова за стъпване още същия ден. По този начин се спестяват време и транспортни разходи за повторно посещение на обекта. webercol рапид e предпочитано решение и за ремонти на търговски или обществени обекти, които не могат да бъдат затваряни в работно време. С него ремонтът може да бъде направен в рамките на една нощ, а веднага на следващия ден обектът да функционира нормално.

webercol-rapid

Основните предимства на webercol рапид:

• Сигурен резултат и качество в кратки срокове и ниски температури;
• С бързо достигане на якост начална якост от 0.5 N/mm² през първите от 3 до 5 часа.
• Подходящо за естествен камък и големи плочи;
• Лесно за нанасяне, с устойчивост против приплъзване;
• Подходящо за лепене на плочки при подово отопление.

webercol-rapid

Не забравяйте, че трябва да подготвите добре основата преди да започнете лепенето на плочки.

Вижте повече за ремонтните работи през зимата.

webercol-rapid
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *