Нова 20-годишна пълна гаранция за цялостна покривна система Tondach

г. Автор
20-годишна гаранция

За да подобри услугите, предоставени на своите клиенти и за да осигури още по-високо ниво на защита на Вашия дом, Винербергер създаде и 20-годишната гаранция за цялостна покривна система Tondach. Важно е да се отбележи, че тя допълва, а не отменя 33-годишната гаранция за мразоустойчивост на керемидите.

Какво включва 20-годишната гаранция?

– 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамични керемиди Tondach:

– В случай, че в рамките на 33 години след закупуване на керемиди и керамичен тунинг се докаже по надлежен ред, че те не отговарят на продуктовия стандарт БДС EN 1304:2013, Винербергер България ЕООД се задължава да подмени безплатно всички повредени керемиди и керамични аксесоари.

 – За същия период има и допълнителна гаранция за всички керемиди, за които по неоспорим начин се установи, че имат щети от замръзване, дължащи се на некачествен материал.

20-годишна гаранция

– 33 години гаранция за мразоустойчивост на керамични аксесоари Tondach;

– НОВО: 20 години гаранция на некерамичните аксесоари;

– НОВО: 20 години гаранция на предвидими щети по покривното покритие;

– НОВО: 20 години гаранция на монтаж/демонтаж при основателна рекламация на компрометираните елементи за сметка на Винербергер.

Какво е необходимо да направите, за да се възползвате от 20-годишната пълна гаранция?

За да имате достъп до платформата All4Roof и да може да използвате всички функционалности е необходимо:

1. Да станете част от Програма партньор на Винербергер;

2. Да преминете успешно обучение за работа с техните продукти и да получите сертификат за обучението от Винербергер;

3. Да подпишете двустранно споразумение като Полагач с Винербергер.

След като премините през горните стъпки ще имате възможност да се впишете в платформата All4Roof и да създавате нови гаранционни заявки за Вашите клиенти и проекти.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПРОГРАМА ПАРТНЬОР!

Изисквания за издаване на гаранционен сертификат

При издаването на гаранционен сертификат и за двете гаранции (20 годишна пълна гаранция на покрива или 33 годишна гаранция на керемидите) е нужно да отговорите на следните изисквания:

– Полагане на керамични керемиди Tondach;
– Полагане на керамични аксесоари Tondach;
– Изграждане на покривна конструкция, осигуряваща минималните изисквания за вентилация на покрива съгласно техническите изисквания на Винербергер;
– Използването на некерамични аксесоари за покрив Tondach.

20-годишна гаранция

Тъкмо в използваните некерамични аксесоари се крие разликата в изискванията и нивата на сигурност при изпълнение на гаранционната покривна система Tondach. Всички продукти са изпитани и адаптирани така че да работят като един цялостен механизъм заедно с керамичните елементи Tondach. Стъпките до получаването на подобрената 20-годишна гаранция са много малки, но от съществено значение. В продуктовата ѝ кошница са заложени няколко премиум продукта, които осигуряват допълнителна защита, не само на вашия дом, но и на вашето семейство:

– Пародифузна мембрана FOL-Mono DT;
– Вентилационна лента за било Eкстрийм 5 m;
– Снегозадържащи скоби и решетки;
– Скоби за ветрозадържане;
– Oбшивка за комин Koraflex Plus.

В приложената по-долу таблица са сравнени предимствата на гаранциите една спрямо друга. Те се генерират изцяло в дигитална среда. Има проследимост на приложените от Полагача документи, с които той спокойно може да оперира по всяко едно време. Издаденият гаранционен сертификат се съхранява в профила на Полагача в Гаранционния регистър.

За да бъдат още по-ясно показани  преимуществата на 20-годишната гаранция е направена и калкулация на един четирискатен покрив с обща квадратура на покривното покритие от 200 м² . Избран е модел керемида Tondach. Калкулирани  са две оферти – за 33-годишна гаранция и за 20-годишна гаранция. Разликата в инвестицията е само 13%.

Ако се притегли добавените ползи спрямо предлаганата услугата,  става ясно, че това са само 0,16 лв/ден*по-голяма инвестиция в 20-годишната гаранция за цялостно покривно покритие спрямо 33-годишната гаранция.

20-годишна гаранция*Калкулирано за период от 20 години. За период от 33 години е 0,10 лв/ден без ДДС
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *