Нови индивидуални дръжки за врати от Hörmann

г. Автор
Бранш: Врати 
horman

Hörmann разширява асортимента си от дръжки за врати и пуска на пазара ексклузивната дизайнерска дръжка „Komé“ съвместно с Randi. Тя може да се комбинира с интериорни врати и така предлага още една възможност да им бъде придадена индивидуалност.

В бъдеще интериорните врати на Хьорман ще могат да се оборудват с ексклузивната дизайнерска дръжка „Komé“. Съвместно с фирма Randi компанията Hörmann включи в продуктовия си асортимент симетричната и изчистена дръжка, отличена с „iF Product Design Award“ през 2009 година. При този вид обков за врати на преден план изпъква не само висококачествения дизайн, но също и комфорта при използване, дължащ се на ергономичното оформление при същевременно спазване на изискванията за функционалност. За да може да се използва както при интериорните, така и при пожароустойчивите и димозащитните врати, дръжката Komé се предлага в различни модели. Дръжките се предлагат в леко модифицирани форми в зависимост от функцията, при което се запазва определящия дизайн. Така става възможно различни типове врати в рамките на една сграда да се оборудват с дръжки Komé и същевременно да се постигне естетически издържана цялостна визия.

Дръжката Komé се предлага за вътрешни и външни врати и за пожароустойчиви и димозащитни врати. Различните модели на дръжката се предлагат с повърхност от матова благородна стомана с ефект „четка“ или необработена благородна стомана, както и с повърхност от необработен месинг. При запитване е възможна също и повърхност от полирана благородна стомана или полиран месинг, доставят се от пролетта на 2017 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *