Нови продукти за пасивна пожарозащита Knauf FireWin

г. Автор
пожарозащита FireWin

Knauf предлага иновативни системи FireWin, които могат да възпрепятстват разпространението на огъня, докато бъде изгасен.

Гамата от продукти за пожарозащита FireWin се разширява и усъвършенства с всяка изминала година. Те са ефективни и с тях се работи бързо и лесно. С един продукт Вие получавате решение и спестявате разходи за материали и време за монтаж.

Употребата на продуктите FireWin Ви дава възможност за по-бързо и ефективно изпълнение на изискванията за огнезащита.

пожарозащита FireWin

Продуктите се делят на две групи: запълващи уплътнители и уплътнения за линейни фуги и отвори.

Всички те притежават сертификати, в това число и сертификати за екологичност. Тествани са, съвместими и лесни за приложение.

пожарозащита FireWin

Сертификатите за екологичност са гаранция за това, че продуктите за пожарозащита FireWin Ви осигуряват оптимален микроклимат в помещенията. Това е от изключително значение, както за защитата от пожар, така и за природата, здравето и комфорта ни. Голяма част от тези продукти, осигуряват освен огнезащита и звукоизолация и въздухоплътност.

Вижте продуктовата гама FireWin

Приложение и монтаж

пожарозащита FireWin

Правилното приложение и монтаж на FireWin продуктите е от изключително значение, да се използват по предназначение и да защитят от опасността за пожар.

Абонирайте се за YouTube канала на Knauf  и гледайте специализирани видеа за приложението и инсталацията на всеки продукт.

Когато става въпрос за пожарна безопасност, изборът на продукти за защита е от първостепенно значение. Доверете се на качеството на Knauf FireWin и изграждайте в съответствие с противопожарната безопасност!

За допълнителна информация и технически решения се свържете с нашия консултант по противопожарна безопасност Иван Бурлаков на телефон: 0700 300 03.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *