Новите цветови тенденции на Caparol Trend 2023

г. Автор
Caparol Trend 2023

Пролетта е време за ново начало. Цветовата палитра на Caparol за 2023-та година предлага разнообразни комбинации – съчетание от боя в различни цветове и декоративна мазилка с разнообразни структури.

За да улеснят избора на клиента, колористите на Caparol са създали осем цветови комбинации, част от които е и водещия цвят на Caparol за годината – Malachit 55. Всяка една от комбинациите има име, което символизира усещането, което носи – power, relaxed, smooth и т.н.

Caparol Trend 2023

Във всяка една от осемте цветови комбинации, основен нюанс е цветът на годината за 2023 година Malachit 55. Той е планинско-езерен зелен нюанс, който носи лекота и спокойствие, а в комбинация с други цветове и декоративни техники носи усещане за енергия и сила!

Malachit 55 е хармоничен нюанс, който вдъхва нов живот и енергия. Лесен за комбиниране, като в същото време има своя индивидуалност и характер. 

Caparol Trend 2023

Съчетанието на цветове с декоративна мазилка променя изцяло усещането, което помещение носи. Независимо дали е баня, детска стая или всекидневна. Дали ще конструирате уютен, фин и изчистен дизайн или по-плътни и наситени нюанси – изборът е ваш. Кликнете на снимката и разгледайте интериорните ни идеи за цветово оформление – едно помещение, различно усещане.

Caparol Trend 2023

Освен водещите цветове за годината Caparol Trend включва и предложения за декоративни мазилки, които се съчетават идеално с тях.

Можете да избирате между фино преливащи се структурирани нюанси или по-наситени повърхности за акцент. Декоративните техники са все по-предпочитани, когато става въпрос за промяна на интериора. DecoLasur Matt „Antik Aquarell е декоративна техника, съчетаваща няколко нюанса в себе си. Може да се изпълни в по-плътни цветове, както е на видеото или да изберете по-фини и нежни нюанси.Когато става въпрос за декоративни мазилки, доста често срещано е желанието на клиентите за повече блясък. За любителите на блясъка Caparol Trend 2023 предлага декоративни техники с Metallocryl Interior, ARMARENO 700 „DIAMANTE“ UND „SILK, както и DÜNE DIAMANTE”.

Разгледайте нашите предложения и се вдъхновете за промяна на интериора. Не се колебайте да се свържете и с търговските представители на Caparol или да посетите шоурума.

Внесете нова енергия у дома с Caparol Trend 2023!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *