Нововъведението weberepox easy – епоксидната фугираща смес и лепило в едно от Weber

г. Автор
фугираща смес

Фугите са един от най-важните елементи в процеса на полагането на плочи. Независимо дали става въпрос за външно или вътрешно приложение, фугите защитават плочките и имат декоративна функция. Затова правилната фугираща смес е от решаващо значение за устойчивостта на покритието, а изборът й зависи от плочите, от помещението и натоварването, което тя трябва да издържи.

Епоксидните фугиращи смеси са тези, които се характеризират с най-голяма механична и химична устойчивост, дълготрайност на цветовете, висока еластичност и … трудно почистване след нанасяне. Именно трудното почистване до скоро се явяваше едно от най-големите предизвикателства за специалистите, използващи епоксидните фугиращи смеси.

За да улеснят майсторите, експертите на Weber разработиха иновативен продукт, който се почиства лесно.
Новият продукт на Weber weberepox easy представлява двукомпонентна епоксидна фугираща смес и лепило, за вътрешно и външно приложение. Основното му преимущество е лесното почистване, подобно на стандартна циментова фугираща смес. weberepox easy се характеризира с много висока химична и механична устойчивост и водоплътност. Подходяща е за приложение в помещения с високи хигиенни изисквания като болници, лаборатории, кухни, хладилни помещения, басейни, автомивки и др. Прилага се за фуги до 10 мм, в разфасовка от 2.5 и 5 кг.
фугираща смес
фугираща смес
За взискателните и екстравагантни клиенти, weberepox easy се предлага в няколко цвята, като има възможност към всеки един от тях да се добави сребрист или златен брокат.
фугираща смес
Незаменимо качество на weberepox easy е лесното приложение – поради направените подобрения, полагането й е възможно и от неспециалист.

Какви са стъпките да постигнете най-добри резултати при полагането на weberepox easy:

1. Подгответе нужните инструменти (ножици, назъбена маламашка, шпатула, бъркалка, гумена маламашка, маламашка с дунапрен, влажна гъба).
2. Уверете се, че стаята е добре вентилирана или носете маска за лице.
3. Не забравяйте ръкавиците, очилата и безопасни обувки.
4. За да смесите прибавете втвърдителя към смолата в кофата. Ще се убедите колко лесна за смесване и хомогенизиране е пастата.
5. При желание сложете сребърни или златни частици.

Готово! Бързо, качествено, лесно и красиво точно в стил Weber!Етикети:

Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *