Олекотени решения за басейни, тераси и зимни градини от Sеmmelrock

г. Автор
AirPave_vodeshta-1
semmelrock Airpave

Плочите от висококачествен порцелан AirPave са уникално решение подходящо за екстериорни и интериорни пространства, притежаващо елегантен дизайн, модерни форми, здравина, високо качество и изключителна лекота.


В търсене на разнообразни възможности за реализация на уникални, екстравагантни или мултифункционални проекти, Semmelrock предлага богата гама от продукти, които да удовлетворят изискванията на всеки вкус.Вдъхновени от най-модерните тенденции и в търсене на олекотени решения за басейни, аквапаркове, веранди, покривни тераси, зимни градини, фоайета, уелнес центрове и др., специалистите на „ЗЕМЕЛРОК УНД ДИЗАЙН“ предлагат плочите от висококачествен порцелан AirPave. Благодарение на специфичната технология на производство, порцелановите плочи от AirPave са с ниска хигроскопичност и изключително устойчиви на UV лъчи, замръзване и химикали.

плочи

Елегантните и модерни формати на сериите PANAMA, MONARO, SELVA, TOLEDO, CASONA придават индивидуален стил на всяко кътче.

плочи

Възползвайте се от разнообразните възможности в комбинация с други продукти от Semmelrock или използвани самостоятелно, в един цвят или чрез съчетаване на различни нюанси, плочите AirPave ще впечатлят всеки. Правите кантове с микрофаска и големият формат придават на настелените повърхности хомогенно излъчване и завършеност на картината.

Нежните и ненатрапчиви топли нюанси на бежовото от серията PANAMA (90 x 45 cm) са подходящо допълнение към проекти със средиземноморски стил.

плочи

За почитателите на минимализма и естествената хармония ефективно и красиво решение за настилка, предлагат порцелановите плочи AirPave MONARO (90 x 45 cm). В съчетание или използвани по отделно, сивите нюанси и дискретните проблясъци на повърхността, лесно ще придадат нотка на загадъчност и естетическа наслада на погледа.

плочи

Серията SELVA с размери 30 x 120 cm e с открояваща се повърхност с визия на дървесен фладер. Всеки почитател на декинга може да се възползва от този вдъхновен от природата дизайн и да избере цветове на автентична дъбова дървесина или евкалипт.

Плочите CASONA (60 x 60 cm) и TOLEDO (60 x 120 cm) пресъздават усещането за мрамор. Единтичната повърхност и цветове, в съчетание с двата формата са предпоставка за спиращи дъха комбинации.

плочи

CASONA DECO (60 x 60 cm) е оригинално решение за почитателите на съвременното направление в дизайна – “пачуърк”. Благодарение на 12 – те различни принта може да поставите пъстър акцент.

Красотата на всяко пространство на закрито или на открито се влияе пряко от начина и честота на нейната поддръжка в периода на експлоатация. Плочите от висококачествен порцелан AirPave® се почистват лесно, имат нисък разход за поддръжка и могат да се монтират както по метода на сухия монтаж, така и чрез лепене. С впечатляващата дебелина от само 2 cm и възможността за монтаж върху самонивелиращи се крачета, това е най-лекото, изключително устойчиво и практично решение за усвояване на покривни пространства и тераси. Съчетайте плочопътеките с пространствата около басейна или верандата като монтирате AirPave на широки тревни фуги. Определянето на метода на монтаж, зависи от функционалността на зоната, спецификите на съответния обект и т.н. Тъй като крайният резултат зависи не само от високото качество на продукта, но и от качественото и правилно полагане, препоръчително е продуктите да се монтират от професионалисти, което ще гарантира впечатляваща визия за любимото кътче.

Повече информация за продуктите представени в този материал, ще намерите на www.semmelrock.bg.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *