Ондулин – решение за всеки покрив

г. Автор
покрив

Покривът допринася за естетиката, за енергийната ефективност, за здравето и комфорта на обитателите си.

Не без основание е смятан за петата фасада на сградата. ОНДУЛИН е една от малкото фирми в бранша, която предлага цялостни решения за всякакъв тип покриви. На всеки, който се нуждае от покрив, ние можем да предложим това, което най-добре ще му послужи. Затова предлагаме широка гама решения, съчетаващи надеждност и лекота, устойчивост и екологичност, съчетани с лесно приложение.

ОНДУЛИН СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ ЕООД е търговски филиал на френската ОНДУЛИН ГРУП. Със своя опит в индустрията повече от 60 години, ОНДУЛИН е световен лидер в областта на леките покривни решения. ОНДУЛИН предлага широка гама от цялостни решения за покриви и системи за препокриване, чрез едно иновативно портфолио базирано на уникална технология. Основна цел на целия екип в България е да доставя материалите на компанията максимално близо до своите клиенти и да им предоставя възможно най-доброто обслужване. Какъвто и да е вашия проект, ние ще отговорим на всички ваши нужди както при ново строителство, така и при ремонт.
покрив
Ние доставяме атрактивни, надеждни и удобни, напълно адаптирани и уникални покривни решения. Нашите системи осигуряват на всеки клиент решението, от което се нуждае. Стремежът ни е да установим и да развиваме динамично, ползотворно и устойчиво партньорство с всички професионалисти от строителния сектор. Ние предлагаме печеливши решения, които имат доказани много предимства: лекота за по-лесно транспортиране и бърз монтаж, гарантирана водонепропускливост за дълготрайна експлоатация.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ОНДУЛИН ЗА ВАШ ПАРТНЬОР ?

Ние постоянно разширяваме гамата на предлаганите материали.
Ние прилагаме най-добрите практики в рамките на нашите заводи и процеси.
Да бъдем близо до нашите клиенти е приоритет за нас.
Нашите материали са с широко приложение.
Ние можем да предложим най-доброто решение за всеки проблем!

Когато избирате системите на ОНДУЛИН, вие получавате персонално отношение и бърза реакция.

Материалите на ОНДУЛИН отговарят на всички строителни норми:
– Не съдържат азбест и други вредни и опасни вещества;
– Произвеждат се от рециклирани материали, потвърдено от независима институция (ICC_ES), като сертификатът може да послужи за сертифициране на сградата по системата LEED;
– Осигуряват здравословна жизнена среда.

ОНДУЛИН ви помага да спазите сроковете по вашите проекти. Ние поддържаме оптимален запас от продукти и разполагаме с широка дистрибуторска мрежа. Партньорството с нашите дистрибутори е ценно за развитието на бизнеса.

ПРОДУКТОВА ЛИСТА

ПОКРИВНИ МАТЕРИАЛИ
покрив

ONDULINE – Покривна система (листове и аксесоари). Първият вълнообразен битумен лист в света;
покрив
ONDUVILLA – Покривна система – единствената вълнообразна битумна керемида и широка гама аксесоари за всеки детайл;
BARDOLINE – Битумни шиндли в различни цветове и форми с широко приложение.

ЗА ПОД КЕРЕМИДИ, ЗАЩИТА ЗА ПОКРИВИ И СТЕНИ

ONDULINE ПОД КЕРЕМИДА – Листове за приложение под керемиди: „Изолин“ – за всички модели керемиди и „Руфолин“ – за турски керемиди;
ONDUTISS – Подпокривни пароизолационни и паропропускащи фолиа;
покрив
BITULINE – Битумно-рулонни хидроизолационни мембрани;
FONDALINE – Влагозащитни, релефни дренажни мембрани.

СВЕТОПРОПУСКАЩИ ПОКРИВНИ МАТЕРИАЛИ

В помощ на индустриалното и аграрното строителство разширяваме гамата от пластмасови листове от полиестер и поликарбонат. Чрез прозрачните листове можем да осигурим естествено осветление на сградите, през покрива или през фасадата, а чрез непрозрачните – да подпомогнем изграждането на обекти в агресивна производствена среда. Устойчивостта на тези продукти на химически агенти ги прави подходящи за сгради, подложени на вредните въздействия на солените морски води.
покрив
ONDUCLAIR PLR – Светопропускащи системи от полиестер;
ONDUCLAIR PC – Светопропускащи системи от поликарбонат.

С ОНДУЛИН вие имате надежден партньор за всички ваши проекти. Широк избор от решения за някои типични сгради, които ще ви помогнат да спестите време и пари за строителни дейности.

Освен да има доволни клиенти ОНДУЛИН има и друга цел – да има надеждни партньори, които с удоволствие да предлагат и монтират материалите на фирмата. Защото мисията да ОНДУЛИН е да изгражда доверие, коректност и лоялност. Затова е важно да са доволни крайните клиенти – тези, които ще живеят в новопостроената сграда и изпълнителите на покривните работи  от добре свършената работа и от дълготрайни решения.

ИЗБОРЪТ НА ОНДУЛИН ОЗНАЧАВА ИЗБОР НА РЕШЕНИЕ, ТЕХНИЧЕСКО СЪДЕЙСТВИЕ, БЪРЗА РЕАКЦИЯ И УСПЕХ ЗА СЪВМЕСТНАТА РАБОТА!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *