Още по-разнообразно оформление на гаражните врати с Duragrain

г. Автор
Бранш: Врати 
гаражни врати

Новата повърхност за гаражни врати Duragrain на Hörmann осигурява още по-голямо разнообразие при оформлението: 24 максимално различни декора могат да бъдат отпечатани с фотореалистично качество върху гаражните секционни врати Hörmann.

Гаражни врати с нови повърхности с фотореалистичен дизайн

Hörmann разработи специална технология на печат, която позволява върху гаражните секционни врати да се изобразяват с фотореалистично качество най-различни дизайни. Резултатът е новата гладка повърхност Duragrain, която осигурява уникално разнообразие в оформлението на гаражните врати. На изложението BAU 2019 Hörmann представи за първи път гаражни врати с тази нова повърхност.

Освен безопасността, комфорта и топлоизолацията съществена роля за дома има и неговата визия. Дизайнът на гаражната врата допринася значително за това. Индивидуалността е коз, модерната визия на дърво, бетон или ръжда се радва на увеличаващо се търсене. На изложението BAU Hörmann представи нова технология на печат за гаражни секционни врати, с помощта на която дървесни декори и модерни дизайни, като например бетон или ръждива стомана, могат да се изобразят с фотореалистично качество. Следователно повърхността Duragrain създава изцяло нови възможности за оформление на гаражните врати.
гаражни врати
Новата повърхност за гаражни врати Duragrain на Hörmann с 24 декора предлага огромно разнообразие в оформлението.

Гаражните секционни врати Hörmann с модерната обшивка на L-линии се предлагат в 24 декора Duragrain с фотореалистично качество. Сред тях са например „ръждива стомана“, „бетон“ и различни видове дървесина като „white oak“, „бамбук“ или „тиково дърво“. Тези мотиви се изобразяват върху гаражните врати Hörmann детайлно, с неизбеляващи цветове и много реалистично изглеждащи като накрая се запечатват с устойчив защитен лак за постигане на трайно красива визия на вратата. Също така повърхността Duragrain е устойчива на UV лъчи и драскотини, така че дизайнът няма да се увреди, нито от избеляване поради често излагане на слънчевите лъчи, нито от появата на дребни драскотини.

 

 
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *