Основният ремонт, новото строителство на жилище и един от важните елементи на интериора – вътрешните врати

г. Автор
vrati adrielli

В своя живот човек рано или късно се сблъсква с поне един строеж на жилище или поне с два-три ремонта. Предизвикателствата и препятствията са много. Синхронът и изборът на отделните елементи, формиращи крайния ефект и резултат за някои е сложна материя, за други – не дотам на пръв поглед, но впоследствие се оказва подводен риф.

 

Затова ние от „Адриели“ като един от водещите производители на висок клас вътрешни врати ще ви разкрием малките тайни при избора на този важен елемент в нашето жилище. Ще разкажем за грешките, които може да допуснете вие и вашите майстори в няколко последователни статии.

 

Ще започнем с най-често допусканите от вас грешки при ремонт на жилището, свързани с интериорните врати.

 

vrati adrielli

 

1. Знаете, че вратите са част от интериора, но въпреки това и може би заради ограниченията на бюджета хората се фокусират върху смяна на настилки, освежаване на стени, мебели, пердета, осветителни тела и др. Когато ремонта приключи старите врати са като кръпка, но вече е късно за смяната им. Трябва да се кърти, маже и боядисва отново, но дори и да вземем решение за нови врати, някои отрицателни детайли няма как да отстраним.

 

vrati adrielli

 

2. Поръчвате вратите късно. В не малко от случаите клиентите поръчват вратите накрая, след като са приключили с ремонтните дейности. Често това води до допълнителни разходи, свързани с отстраняване на грешки допуснати по време на строителството или ощетяване визията на новата врата. Добре е да се направи консултация със специалист още в началото на ремонта. В „Адриели“ тази услуга се предлага за всеки клиент.

 

3. Поръчвате вратите по интернет. Често, за да спестите време, избирате врати от интернет по снимка. Поръчката правите на обекта без да сте видели вратите на живо. Това води до разочарование не само от крайната визия на вратата, но и от конструкцията, материалите, обкова и всичко останало.

 

vrati adrielli

 

4. Поръчвате готови врати със стандартни размери. Когато човек се довери на такава фирма, трябва да е наясно, че почти винаги се налага да се преправят старите отвори според стандартните размери на вратите. Това се налага отчасти заради разминаване в стандартите при строителството със стандартите по изработка на вратите, или пък се налага да се подрязват на място, което нарушава тяхната цялост и конструкция.

 

5. Грешен избор на материалите, от които са произведени вратите. В повечето случаи заради ограниченията на бюджета клиентите се фокусират само върху външния вид на вратата и ниската цена. Подценяват се вложените материали, от които е направена конструкцията на вратата. А те, като важен елемент от интериора трябва да са от по-висока категория, за да не ви се налага да ги сменяте през няколко години. Затова обърнете внимание и на това какво се крие под обвивката.

 

vrati adrielli

 

Заложете на по-добрия продукт и така първоначалната инвестиция ще се изплати с времето.

„Адриели“
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *