Освежете дома си с Caparol

г. Автор
caparol

Лятото е сезонът, в който повечето хора предприемат освежаващ или основен ремонт на дома си.

Независимо дали сте решили само да смените цвета на стените или да изградите изцяло нова визия, Caparol предлагат иновативни продукти и системи за интериор, с които да направите дома си красив и уютен, създавайки здравословен микроклимат за Вашето семейство и повишавайки стойността на жилището си.

caparol

Интериорните бои на Caparol се отличават със следните характеристики:

• Над 4 млн. цвята;
• Много добра покривност;
• Възможност за почистване;
• Без консерванти;
• Без вредни изпарения и неприятни миризми.

Интериорните бои на Caparol комбинират желания от Вас цвят с много добри технически характеристики и екологична устойчивост.

caparol

От самото си основаване, най-важната цел на Caparol е да създава нови стандарти за качество в индустрията – по отношение на екологично чисти и здравословни продукти.

Екологичната боя не съдържа вредни вещества, консерванти и други елементи, които се отразяват негативно на здравето на човека. Без неприятни миризми и дразнещи изпарения. С нулево или минимално съдържание на летливи органични съединения се гарантира безопасна среда на живот, което е много важно за хората обитаващи пространствата, особено за тези с алергии.

caparol

Летливите вещества присъстващи в боите се отделят в околната среда по време на нанасянето им, както и дълго след като вече са нанесени. Затова е много важно да избираме качествени продукти, които няма да имат негативно влияние върху здравето ни.

caparol

Това е особено важно за чувствителни хора, податливи на алергии. В последните години все повече хора страдат от подобни проблеми /процентът, според данни от различни здравни организации е между 10 и 40% от населението/, а алергиите са начело в списъка като хронични заболявания.

Indeko plus, Sylitol bio Innefarbe, CapaSan са малка част от продуктите с ниско съдържание на летливи съединения.


С декоративните мазилки на Caparol също може да промените интериора, като си гарантирате уникални цветове и възможност за почистване.

Автентични каменни повърхности, матирани или такива с метален ефект, покрития с ефектни пигменти, лазурни покрития или различни моделиращи техники.

caparol

Caparol непрекъснато разширява продуктовата си гама в областта на индивидуалния и висококачествен интериорен дизайн.

caparol

Екипът се стреми се да предлага нови творчески продукти и техники, които вдъхновяват клиентите и разширяват възможностите на изпълнителите.

Пълната гама декоративни техники за интериор може да видите на корпоративния сайт.

caparol

За да постигнете перфектна повърхност не пропускайте да нанесете грунд.

Детайлна техническа информация за продуктовата гама може да получите като посетете шоурума на Caparol.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *