„OUTDOOR STYLING“ в сиво от Semmelrock

г. Автор
Semmelrock

Новите предложения в продуктовата гама на Semmelrock доказват, че сивото никога не е скучно или безлично. А когато нюансите на този елегантен или неутрален цвят се комбинират по подходящия начин в настилката, тя може да се превърне в основен елемент от екстериорния дизайн.

Сивият фон може да допълни цветовете на фасадата или оградата или да подчертае аксесоарите, може да създаде подходяща среда, в която да изпъкнат добре поддържаните зелени площи, както и да придаде баланс и усещане за цялостна концепция в оформянето на градината.

Новото предложение в палитрата на сивото ще откриете в настилката Naturo. За постигане на баланс и плавен преход между светло сиво и антрацит, новият сив цвят разширява възможностите за творчество и креативен подход в дизайна на ландшафтното пространство. Характерната структурна повърхност, допълнително придава елегантно излъчване и позволява създаване на ефектни комбинации в хоризонталата, 3-те цвята на Naturo създават визуална динамка, която лесно допълва високата архитектура и създава неповторима атмосфера.

Semmelrock

Алтернатива на монохромните сиви нюанси e новият цвят на настилката Klassik, „графитено – бяло“. Той е инспириран от успеха на плочите ASTI COLORI с формат 60×30 в същия цвят и е в унисон с модерните тенденции в ландшафтния дизайн. Цветът е подходящ за проекти, в които настилката се използва като акцент или има за цел да подчертае отделни зони в оформлението на малки пространства. Специфичната заоблена форма на елементите и комбинираният формат придават допълнителен чар и естествено излъчване, което подхожда на проекти с класически или винтидж стил.

Двата продукта Klassik и ASTI COLORI в цвят “графитено – бял” се допълват взаимно, за да предложат подходящо решение за зоните с различна функционалност и натоварване, като същевременно осигуряват и възможност за цялостно излъчване на ландшафтния проект.

Semmelrock

Цялостните решения обаче, изискват не само разнообразие от нови формати, структури и цветове, но и възможност за създаване на подходящи комбинации за естетическо единство на проектите. Ето защо Semmelrock разработва и предлага богата гама от плочи, бордюри, палисади, кашпи, стъпала, системи за стени и огради, които са подходящи за постигане на хармонични съчетания с новите цветове на настилките Naturo и Klassik.

Semmelrock

Повече за продуктите и идеи за тяхната реализация на www.semmelrock.bg.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *