Перфектната топлоизолация от Caparol

г. Автор
caparol

Времето навън все още позволява да изолирате жилището си, за да създадете здравословен микроклимат у дома и да не губите топлинна енергия през зимните месеци.

Добрата топлоизолация Ви гарантира:

  • Намаление на разходите за топлинна енергия;
  • Без загуба на топлина;
  • Устойчивост на механични удари;
  • Устойчивост на атмосферни влияния и UV лъчи;
  • Високи топлоизолационни свойства, което гарантира комфортен климат в помещението.

Една топлоизолационна система трябва да има тези характеристики, за да оправдае вложените средства в дългосрочен план и да запази здрава и красива фасадата дълги години.

Ако искате да сте сигурни, че топлоизолацията, която сте избирали, не прави компромис с нито един от тези параметри, заложете на немското качесто на CAPAROL – създателите на първата топлоизолационна система, позната в днешни дни под името  ETICS!

Caparol предлага 4 основни системи Capatect Basic, Capatect Top-line, Capatect Minera-line и Capatect Carbon Edition, които предлагат много добро съотношение цена/качество.

Повече от 60 години Caparol работи върху усъвършенстване и оптимизиране на всеки един компонент от системите, така че да гарантира оптимално съчетание на работните им характеристики и постигане най-добър резултат.

caparol

Caparol Carbon Edition  е най-високият клас топлоизолационна система, съдържаща в основата си въглеродни влакна, чрез които се постига клас 5 на удароустойчивост (удар със сила до 60J).

Това не позволява нараняването на фасадата Ви, както от агресивни атмосферни явления (много силна градушка), така и от механични удари (удар от топка, удар с колело и др.).

Освен високата устойчивост на удар, карбоновите нишки гарантират дълготраен живот и устойчивост при термо­динамични натоварвания (разширения и свивания на повърхността в следствие от промяна на температурите).

Продуктите от серията Carbon ­Edition притежават всички качества, гарантиращи запазването на фасадата  здрава, красива и чиста.

Специалната технология от пигменти и пълнители, позволява на покритието да изгради предпазен слой, в резултат, на което разпространените в околната среда замърсители не се закрепват за повърхността и лесно се отмиват от дъждовете или силния вятър.

caparol

Финишният слой (мазилките) на фасадата е много важен елемент. При неговия избор трябва да се подходи сериозно, тъй като с него се подобряват топлоизолационните свойства на сградата.

Качествата на едно фасадно покритие, както и неговата дълготрайност се определят от два основни показателя – Коефициент на водопоглъщаемост (W) и паропропускливост (V). Продуктите с Клас W3 водопоглъщаемост и V1 паропропускливост отговарят на най-високите изисквания.

ThermoSan, Silicon Fassadenputz и Silacril Fassadenputz са висок клас продукти, отличаващи се с висока пропускливост на водни пари и много висока устойчивост на UV лъчи.

Фотокаталитичното действие на Carbon Fassadenputz и CarboPor имат способността за самопочистване и защита на мазилката против замърсяването й с микроорганизми.

Ако искате да избягате от конвенционалната визия изберете една от декоративните фасадни техники на Caparol.

caparol

Детайли за продуктовата гама на Caparol може да видите на сайта им. За безплатна консултация се свържете с търговските представители на Caparol или посетете шоурума им на адрес – Манастирски ливади-изток, бл.19.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *