ПЕРИ България – лидер в строителната индустрия

г. Автор
ПЕРИ България

PERI е световен лидер в производството и доставката на високотехнологични системни решения за кофраж и скеле за изграждане на стоманобетонни конструкции в строителната индустрия.

PERI

PERI е съвременна семейна компания с корпоративна култура и е търговски лидер за кофражни системи и скелета. Основана е през 1969 г.и централата й се намира във Вайсенхорн, близо до Улм, Германия. Компанията има над 70 дъщерни дружества по целия свят, над 160 логистични центъра, както и повече от 9,500 служители. Произхода на името идва от гръцката съставна част на сложни думи „peri“ със значение “около, наоколо, от всички страни” и цели да опише гъвкавостта на произвежданите от нея системи и тяхната адаптивност към всяка форма.

ПЕРИ България
Централата на PERI

ПЕРИ България стартира през 2000 г. в София. Едни от най-значимите обекти от тогава до днес са изградени с решения на компанията.

Мисията на фирмата за по-бързо, по-ефективно и по-безопасно строителство се изразява от постоянния й стремеж да предоставя на своите клиенти най-добрите и иновативни решения.

Успехът на компанията се определя от нейните ценности – предприемчивост, надеждност, непредубеденост и страст. Предприемаческият дух на основателя Артур Швьорер и неговите колеги е открил първите партньори на компанията. Надеждността на екипа оправдава доверието, което клиентите на компанията са гласували. Непредубедеността помага на всички да се учат взаимно и да се развиват, а страстта към работата им ги кара да търсят най-добрите възможни решения.

PERI се отличава със специално внимание към своите клиенти, до които достига чрез неспирния си стремеж към иновациите, поддържащ компанията на лидерското й място. Семейните ценности я правят силна и независима, взимаща дългосрочни решения и поддържаща своя отличителен дух.

Екипът на PERI е многолик и разнообразен. В дух на взаимно уважение и усещане за общност, заедно работят личности с дългогодишен стаж във фирмата и млади професионалисти. PERI подкрепя хора с нов, различен поглед, стреми се към отборен дух, а не към изява на най-добрите индивидуалисти. Компанията сподяла разбирането, че високата квалификация на екипа й е един от основните фактори за успеха й.

Гарантирането на бърз и надежден работен процес е най-важният фактор за развитието на компанията. С оптимално издържани технически решения и висока технологичност на системите компанията се старае да оптимизира ежедневния работен процес. PERI залага на иновативните и интелигентни системи, с високо качество и издръжливост.

ПЕРИ България

За да произвежда и доставя технологични продукти, компанията инвестира в модернизиран производствен процес и постоянни изпитвания. По този начин се подсигурява надеждността на всеки един от продуктите на PERI. На непрекъснати изпитвания за качество подлежи и процесът на серийно производство, което гарантира високото качество на всичките системи за кофражи и скеле.

ПЕРИ България

За оптимизиране на процесите, намаляване на разходите и увеличаване на продуктивността, PERI обвързва работата си с BIM проектирането. Чрез него се изгражда информационен модел на сградата, в който могат лесно да се управляват различните етапи в изграждането на обекта. По този начин се улеснява комуникацията между отделните звена. Чрез BIM системата се постига пълното свързване на информацията за всички кофражи и скелета в дигитална база данни. Така тя се използва в бъдещи подобни симулации. По този начин инженерите на компанията имат възможност напълно да открият потенциала на 5D проектирането при общуването си с клиента.

ПЕРИ България
BIM проектиране

Портфолиото с реализирани проекти на компанията у нас включва различни видове обекти – жилищни и обществени сгради, инфраструктурни обекти, хидротехнически съоръжения, реконструкции, високи сгради и др. Малка част от примерите са метростанциите в столицата, големи проекти като Болкън Бизнес Център, NV Тауър, язовир Студена, пътни надлези Стамболийски и Ковачево, съоръжения от АМ Струма, АМ Хемус, мост от обходния път на град Габрово.

ПЕРИ България
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *