PERI E-shop – достъпният 24/7 онлайн магазин за бързa поръчка на компоненти

г. Автор
Браншове: Кофражи, Скеле
Поръчвате лесно и бързо само с 3 клика на www.shop.peri.bg

Искате свободата да поръчвате компоненти за вашия строителен обект във всяко удобно за вас време – това вече е възможно с новия онлайн магазин на PERI България. Поръчвате лесно и бързо само с 3 клика на www.shop.peri.bg.

В PERI e-shop ще намерите разнообразие от различни видове компоненти – от най-използваните за влагане в бетона до обезопасяване на работната площадка.

Какви са предимствата на един онлайн магазин?

  • По-бърз процес на покупка при регулярни поръчки

Посредством онлайн магазина значително може да оптимизирате времето за избор и поръчка на съответните необходими артикули чрез насочващо им групиране на продуктите по категории, както и благодарение на историята на поръчките ви.

  • Достъпна информация за актуални промоции и нови продукти

В онлайн магазина може да проследявате  своевременно всички актуални акции, както и да следите обявяването на най-новите продукти. При абониране за имейл известия през онлайн магазина избирате да се информирате за последните интересни активности на своя доставчик.

  • Гъвкавост на поръчките

Важно предимство на електронната търговия е, че можете да организирате своите поръчки във всеки свободен за вас момент 24/7. Удобството да следите своята история на поръчките и да правите лесен анализ на разходите си, както и лесно и бързо да планирате допълнителни количества прави онлайн магазина незаменим ваш помощник.

  • Удобен избор на доставка

В новия онлайн магазин на PERI България имате възможност да избирате дали да получите поръчката си по куриер, или предпочитате да използвате собствен транспорт. В допълнение всяка доставка, организирана от PERI, е безплатна при поръчки над 700 лв.

  • Бързи отговори на възникнали въпроси директно онлайн

Още докато избирате необходимите продукти за своята следваща поръчка имате на разположение онлайн чат функция, чрез която може свободно да задавате всеки възникнал въпрос. А екипът на PERI ще се постарае да даде най-компетентния и изчерпателен отговор, от който се нуждаете в реално време.

www.shop.peri.bg
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *