PERI – всичко от един доставчик и ваш надежден партньор при избора на компоненти

г. Автор
Браншове: Кофражи, Скеле
PERI

PERI се стреми към постоянен растеж и подобряване на обслужването на своите клиенти.

Една не малка част от богатото продуктово портфолио на компанията са различни видове компоненти – такива за влагане в бетона, за обезопасяване на строителния обект, за изпълнение на специфични конструктивни детайли и др.

При избора на полимерни или бетонови дистанционери, конуси и тапи за армировка от изключително значение е времето за доставка и качественото обслужване. За да разшири възможностите за контакт с PERI, компанията инвестира в разработването на онлайн магазин в помощ на своите партньори.

PERI

PERI предлага на своите клиенти и решения за водонепропускливост на работна фуга между хоризонтален и вертикален сутеренен конструктивен елемент.

PERI

Друг вариант за осигуряване на водонепропускливост в зоната на преминаване на кофражната шпилка през вертикален конструктивен елемент е бентонировия пръстен, който се използва в комбинация с бентонитова тапа.

PERI PERI

Статистиката за трудовите злополуки, показва, че сектор „Строителство“ е един от най-рисковите за инциденти на работното място, с което вниманието към осигуряване на безопасни условия е от изключителна важност. В отговор на най-високите изисквания за безопасност на строителния обект може да се обърнете за консултация към PERI, които предлагат комплексно решение за обезопасяване, както на работниците, така и на периферните зони на строителния обект от падащи строителни материали.

Само част от гамата продукти са:

Предпазни мрежи за периферните зони с възможност за закрепване, както към стоманобетон, така и към строително скеле.

PERI

Решетки за обезопасяване срещу падане от височина

PERI

Предпазни тапи за армировка

PERIКомпанията предлага продукти, заместващи стандартното решение със столче за фиксиране на разстоянието между горна и долна армировка. С това значително се скъсяват сроковете за изпълнение като се олекотява общото тегло на плочата.

PERIPERI цени времето на своите клиенти, затова се старае да бъде в крак с иновациите в строителния бизнес. Може да разпознаете PERI като партньор и при избора на правилните компоненти за специфични констуктивни детайли. От анкери срещу продънване, през удължители за армировка до cast-in елементи и елементи за прекъсване на термомост при конзола.

Анкерите срещу продънване на плочата служат за увеличаване на междуосовото отстояние между стоманобетонови колони, както и за изграждане на хоризонтални конструктивни елементи без необходимост от капители.

PERI

Елементът за прекъсване на термомост при конзола служи за предотвратяване на загубите на топлинна енергия в зоната между стоманобетоновата плоча и конзолния участък.

PERI
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *