Подгответе терасата, корта и басейна – лятото идва!

г. Автор

Лятото наближава, а с него идва и сезонът на забавленията на открито – вечеря на терасата, с приятели на партия тенис или на басейн. Но до тогава има време, в което да се погрижим за терасата и басейна, за да можем лятото само да се забавляваме. За басейна CLOROPLAST  (Клоропласт) е специална боя за басейни на базата на синтетични смоли и неосапуняеми пластификанти, както и пигменти с висока химична устойчивост. Подходяща е за басейни, вани, циментови цистерни за съхранение на морски и промишлени води. Продуктът не е подходящ за резервоари за съхранение на питейна вода. Клоропласт има следните предимства: – силна устойчивост на продължително въздействието на хлорирана вода и промишлени води; – отлична устойчивост на дълготрайно потапяне (ефект “бариера”); – отлична адхезия и много добра еластичност; – лесен за нанасяне и поддръжка; – много приятен естетически вид.

atri За тенискорта

TENNISGUM (Тенисгум) е специален материал за боядисване на тенис кортове. Покритието се нанася задължително в два-три слоя. Разходът на квадратен метър силно зависи от грапавостта на основата. Подходящ е за тенискортове от бетон, асфалт и други на открито или закрито.  Тенисгум има следните предимства: – много добра устойчивост на износване ( със спортни обувки); – добра пластичност, която не износва топките и маратонките; – устойчив на неблагоприятни атмосферни влияния; – дълготраен, има висока устойчивост на UV лъчи и не променя цвета си; – лесен за нанасяне и за подръжка.

atri

За терасата LASTEX  (Ластекс) е еластомерна хидроизолационна мембрана, силно устойчива на атмосферни влияния, ултравиолетови лъчи, градски смог и на температури от –35 до +90°С. Има постоянна еластичност във времето. Подходящa е за хидроизолация на плоски покриви, тераси, както и за изолация под подови плочки или каменни подови облицовки. Има много добра адхезия върху основи от бетон, циментови замазки, поцинкована ламарина, метални или PVC улуци и водосточни тръби, стари битумни покривни изолации (последните трябва да бъдат много добре почистени от ронещи се и нездраво прилепнали части).


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *