Подови системи DEKO floor за подземни паркинги и гаражи

г. Автор
Бранш: Настилки
orgahim

Серията от висококачествени продукти под бранда DEKO floor на Оргахим е предназначена, както за строителни фирми, така и за крайни потребители. DEKO floor осигурява широка гама продукти за подови настилки от синтетични смоли. Предлаганите продукти са с по–тънък или по–дебел слой, предназначени за защита и финиш на индустриални и декоративни подови настилки, подходящи за леки, средни и тежки експллоатационни условия.

Използването на подова настилка на основата на смоли/епоксидни, полиуретанови или акрилни/, става все по–често и необходимо, тъй като техните специфични свойства са незаменими в условията на нарастващи изисквания към поставянето и експлоатацията на подовите покрития.
Модерна алтернатива на защита и декорация на подови настилки представляват епоксидните покрития. Завършването с тях на системата е препоръчително там, където се изисква повърхността да притежава химическа устойчивост, да може лесно да се почиства и хигиенизира и да бъде устойчива на механично натоварване и абразия.

deko-floorГамата на приложение на този тип продукти е изключително широка. Например за подземните паркинги и гаражи, DEKO floor има редица решения от системи за тях.

Основните изисквания към подовото покритие на подземните паркинги и гаражи са износоустойчивост, практичност при почистване, висока атмосферна, студо- и влагоустойчивост. Покритието и конструкцията на пода постоянно са подложени на различни климатични условия, като сол – ползвана против обледеняване на пътя през зимата, агресивна кал, моторни масла и др.
orgahim
Решенията под бранда DEKO floor удовлетворяват всички изисквания на подовите системи за подземни паркинги и гаражи. Продуктите са лесни за полагане, икономични, с възможност за избор на цвят по RAL картел, силно износоустойчиви и с опция чрез тях да се постигне противохлъзгащ ефект. Получава се отлична повърхност, крайно устойчива, лесна за почистване и поддържане.

DEKO floor осигурява на пода както защита, така и декоративен финишен вид, който играе и ролята на хидроизолация. Серията продукти от DEKO floor има пълна система подови покрития със специфични свойства за всякакви нужди и изисквания.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *