Подови системи DEKO floor за производствени помещения

г. Автор
Браншове: Бои, Настилки
Подови настилки - deco-floor

В производствените помещения е изключително важно подът да поема проектните натоварвания – да е издръжлив на интензивно движение на вътрешноцехов колесен транспорт, да е устойчив на износване, удари от тежки предмети, устойчив на вибрации, както и на предвиденото термично и химично въздействие и да се почиства лесно.

Системите DEKO floor удовлетворяват всички тези изисквания.

Подови настилки - deco-floor
Подови настилки - deco-floor

Системните решения са подходящи за производствени помещения със сух и мокър процес, като химическа индустрия, текстилна индустрия, магазини, супермаркети, хипермаркети, производство на безалкохолни и алкохолни напитки, консервна промишленост и др. DEKO floor системите са подходящи и за хранително – вкусовата промишленост, като кланици, млекопреработвателни предприятия, месарски и колбасарски цехове, сладкарски цехове и т.н. 

Подови настилки - deco-floor

DEKO floor системи за шлайфан бетон с кварцова или кварц-корундова посипка и импрегнант или запечатка, се отличават с устойчивост на удар, защитават бетона от отделяне на прах и подобряват износоустойчивостта на подовата настилка.  Системата със запечатка е подходяща за открити и закрити зони на полагане.

Подови настилки - deco-floor

DEKO floor епоксидни системи биват гладка тънкослойна или гладка дебелослойна. И двата типа системи са лесни за почистване, икономични и могат да се тонират по RAL картел. Гладката тънкослойна система е подходяща и за стенно покритие и с разнообразие от финишни епоксидни продукти. Системата се използва за зони, където трафикът е от леко до средно натоварване. Гладката дебелослойна система се отличава с устойчивост на течни субстанции. Подходяща е за производствени помещения от среден до висок трафик.

В комбинация с кварцов пясък се подобрява износоустойчивостта на покритието и системата е предназначена за тежки натоварвания.

Подови настилки - deco-floor

DEKO floor системите за производствените помещения в за хранително – вкусовата промишленост включват полиуретан циментови покрития с различна дебелина на слоя от 2 до 9 mm (запазват свойствата си в широк температурен диапазон от -30°С до +120°С), както и епоксидни покрития, с възможност за изграждане на холкери. Този тип системи са с отлична механична, термична и химична устойчивост, лесни за почистване, покривайки нормативните изисквания към подовото покритие, като това то да се дезинфекцира, да е водонепромоцаемо, да се почиства лесно и да позволява безпрепятсвено отвеждане на отработените течни субстрати към отводнителите.

Подови настилки - deco-floor                            ПРЕДИ                                                         СЛЕД

Повече за продуктите на DEKO floor можете да намерите на тук.

Оргахим АД ще вземе участие на Пловдивския панаир от
20 до 24.02.2019 година в палата № 2, като ще представи портфолиото на DEKO floor.

 
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *