Подови системи на Weber за взискателни потребители

г. Автор
подови системи

Сен Гобен Констракшън Продъктс България, направление Weber представя новите си полимерни подови покрития.

Те са специално разработени да задоволят изискванията на взискателния потребител. Новите подови системи за гаражи и складове съчетават предимствата на безшевните еластични покрития от синтетични смоли с механичната здравина и ниска изтриваемост на неорганичните настилки.

подови системи

При системите „Паркинг 1“ и „Паркинг 2“ се прилагат синтетичните смоли weberеpox и weberpur. Те са подходящи за изграждане на покрития за паркинги и гаражи в обществени или фамилни къщи, работилници, изби и малки складове. Новият им подобрен химичен състав, несъдържащ нонилфенол, както и ергономичната опаковка, подчертават грижата на Weber за безопасността и удобството при приложението на продуктите. weberеpox и weberpur се отличават с добра химична и абразионна устойчивост, както и с високи експлоатационни характеристики. Благодарение на тези свойства, изградените системи са изключително подходящи за покрития, които имат възможността да премостват, както статични, така и динамични пукнатини с ширина съответно 1,25 mm и 0,3 mm.

подови системи

Отговаряйки на съвременните изисквания за хидроизолация на стоманобетонните плочи при многоетажни паркинги, Weber разработва хидроизолационната полиуретанова мембрана weberpur P211, несъдържаща летливи органични съединения и с много висока еластичност дори при ниски (до -20°С) температури. Тази синтетична смола позволява да се изграждат подови покрития, подходящи за приложения в изби, перални помещения и навсякъде, където потребителят ще оцени добрата им хидроизолационна способност, без да прави компромис с естетичния външен вид. Новите системи допълват гамата подови решения на Weber като замазки, шумоизолация и грундове.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *