Покривни прозорци Tondach – най-новото в продуктовото портфолио на Винербергер!

г. Автор

Kато лидер в производството на строителни материали в света, Винербергер непрекъснато работи за внедряване на иновативни и системни решения, които да повишат комфорта у дома.

покривни прозорци Tondach

Компанията постоянно се стреми към намирането на енергийно ефективни решения, които да предпазват околната среда и да осигурят по оптимален начин здравето на всички обитатели на домакинството.

Основната задача за Винербергер е да предостави пълна гама от устойчиви строителни материали и системни решения, с което да имат възможността да гарантират на своите клиенти най-високо качество!

Вярна на тези разбирания, компанията Винербергер предлага на българския пазар нов продукт към покривните системи Tondach, предназначени за скатни покриви – покривните прозорци Tondach.

С какво се отличават покривните прозорци Tondach?

покривни прозорци Tondach

Високо качество и функционалност


С покривните прозорци Tondach Вие осигурявате на Вашия дом отлична топлоизолация, висока степен на непромукаемост и температурен баланс в помещенията. Едновременно с това покривните прозорци Tondach се характеризират с лесна експлоатация и обслужване.

покривни прозорци Tondach

Светлина, комфорт и безопасност в дома

С покривните прозорци Tondach във Вашето подпокривно пространство ще се наслаждавате на свеж въздух, естествена светлина, постоянна вентилация на дома и здравословен микроклимат в помещението. Избирайки този продукт, Вие поставяте своето здраве на приоритетна позиция.

покривни прозорци Tondach

Цялостно решение


Покривните прозорци Tondach са напълно съвместими с всички модели керемиди. Правейки този избор, ще разполагате с пълно системно оборудване с лесен монтаж. С решението за покривна система Tondach ще имате перфектен покрив бързо и лесно с дълготрайната стойност и гаранция за безопасност на сградата.

покривни прозорци Tondach

Лесна инсталация


Винербергер разполага със сертифицирани изпълнители, които могат да Ви предложат качествен монтаж на керемидите, системните аксесоари за Вашия покрив Tondach, както и избраните от Вас покривни прозорци.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *