Полиуретанова пяна TYTAN PROFESSIONAL 65 L – надеждност и безопасност в едно

г. Автор
Tytan professional-65-L

Макар и с по-бавни темпове през зимата строителният  процес продължава. Ниските температури често възпрепятстват монтажните дейности. Ето защо е необходимо характеристиките на използваните строителни материали да бъдат съобразени с условията на полагане.

Полиуретановата пяна TYTAN PROFESSIONAL 65 L е идеалния избор на професионалистите при монтаж на профилни системи за прозорци и врати. Високият добив от опаковка и липсата на отделени пари от метил-дифенил-диизоцианат едновременно осигуряват ефективност на монтажа и безопасност за ползвателя. Заради високия си обем този продукт е с отлично съотношение цена-добив.

Tytan-65-Полиуретанова-пяна

Първата в света професионална пяна с много висока ефективност (до 65 л) Полиуретановата пяна клас О2 е сертифицирана от Шведския научно-изследователски институт по стандартизация, гарантиращ, че по време на приложението не се отделят пари от метил- дифенил-диизоцианат. Полиуретановата пяна О2 освен това е класифицирана като строителен материал клас М1 от финландската Фондация за строителна информация RTS, т.е., втвърдената пяна е без мирис и не отделя общи летливи органични съединения, формалдехид, амоняк и метил дифенил диизоцианат.
TYTAN-PROFESSIONAL-65-L

Технически характеристики

• противопожарен клас: F/B3;
• температура на опаковката: от +5°C дo +30°C;
• температура на околната среда: от -10°C дo +30°C;
• време на обработка: ≤ 40 min;
• добив: 58 – 65 l;
• увеличаване на обема на пяната (след експандирането): 130 – 180%;
• cрок на годност: 18 месеца.


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *