Porotherm 38 W.i Plan на Винербергер – решението за вашия мечтан дом

г. Автор
Porotherm

Когато хората са изправени пред избор на строителни материали, те неминуемо съблюдават за енергоспестяване, ефективност, дълготрайност, здравословност, икономичност.

Все понятия, които задължително свързваме с качествени строителни материали. Притеснени дали ще направим правилния избор ние всъщност мечтаем за нашия бъдещ дом, в който да се чувстваме уютно, ще отгледаме децата си и ще намерим сигурност.

А сега си представете, че има един-единствен строителен материал, който да съчетава всички предимства на керамиката и с когото няма да се тревожите за нищо.

Porotherm 38 W.i Plan е иновационен за българския пазар продукт, но на запад отдавна е много добре познат и предпочитан. Това са блокове, съчетаващи керамика и вата в едно и спестяващи много строителни дейности и средства по полагането на допълнителна топлоизолация. Освен лесната работа с тях, те имат и други предимства, допълнителна „добавена стойност“, които не могат да бъдат подминати. И най-важното отговарят на всички изисквания и са подходящи за желанията на всеки от нас.

Porotherm-38-W.i-Plan

Разговаряхме с младите

Разговаряхме с най-различни млади двойки, чийто съвместен живот тепърва започва. Опитахме се да разберем, какво ги мотивира, коя е най-важната за тях причина да изберат определен строителен материал за своя дом.

Мнозинството споделиха, че най-важното за тях е инвестицията, която правят да бъде да дълготрайна. „Така строят влюбените, когато трябва да останат завинаги“, коментираха често те, „Както в добри, така и в лоши времена! С керамичните блокове Porotherm 38 W.i Plan лоши обаче няма“, каза младото семейство Атанасови.

Porotherm-38-W.i-Plan

Разговаряхме със семействата

Как разсъждават обаче семейните хора за мечтания дом, когато се радват и на детски смях вкъщи? Кой е приоритетът за тях? Отговорите бяха еднозначни. Здравословен климат, материали, щадящи околната среда. „Така строят хората, за които здравословният живот и комфортът у дома за важни“ уверяваха ни те. Керамичните блокове се състоят от 100% естествени материали. Глината е плод на перфектната комбинация на четирите елемента – земя, вода, въздух и огън, а минералната вата прави тухлите завършени защитници на дома от студ, жега, вятър и дъжд.

Porotherm-38-W.i-Plan

Porotherm 38 W.i Plan притежава две основни предимства.

Гарантиране на здравословен въздух в стаите, тъй като поддържат оптимална влажност – поглъщат излишната влага и я отдават, когато е необходимо и опазване на околната среда, защото не отделят вредни вещества. А бонусът е, че са енергийноефективни. Те съхраняват топлината по естествен начин, защото керамиката има уникална акумулираща способност. Освен това специалната решетка, която пази вложената вътре вата и гарантира по-дълг живот. Това нейно качество ни дава възможност да оставам и жегите и студа извън дома си. Малцина знаят, че обикновено за охлаждане е необходима дори много повече енергия, отколкото за отопление. Това пести много от средствата ни, времето и усилията ни, а и ресурсите на планетата.


Равносметка

Досега преобладаваше ограничаващото схващане, че един продукт не може да отговаря на различни нужди и да съвместява много функции без да губи от качествата си. Две в едно, три в едно – обикновено производителите се ограничават до съчетаването на 2-3 неща.

Porotherm 38 W.i Plan е един иновативен за България продукт, който отговаря по перфектен начин на нуждите на всеки. А десетки вече се увериха в това и лично.

За повече информация посетете wienerberger.bg или се обадете на телефон +359 2 80 66 777.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *