Porotherm 38 W.i Plan на Винербергер – решението за вашия мечтан дом

г. Автор
Porotherm-38-W.i-Plan

Когато хората са изправени пред избор на строителни материали, те неминуемо съблюдават за енергоспестяване, ефективност, дълготрайност, здравословност, икономичност. Все понятия, които задължително свързваме с качествени строителни материали. Притеснени дали ще направим правилния избор ние всъщност мечтаем за нашия бъдещ дом, в който да се чувстваме уютно, ще отгледаме децата си и ще намерим сигурност.

А сега си представете, че има един-единствен строителен материал, който да съчетава всички предимства на керамиката и с когото няма да се тревожите за нищо.

Porotherm 38 W.i Plan е иновационен за българския пазар продукт, но на запад отдавна е много добре познат и предпочитан. Това са блокове, съчетаващи керамика и вата в едно и спестяващи много строителни дейности и средства по полагането на допълнителна топлоизолация. Освен лесната работа с тях, те имат и други предимства, допълнителна „добавена стойност“, които не могат да бъдат подминати. И най-важното отговарят на всички изисквания и са подходящи за желанията на всеки от нас.

Porotherm-38-W.i-Plan

Разговаряхме с младите

Разговаряхме с най-различни млади двойки, чийто съвместен живот тепърва започва. Опитахме се да разберем, какво ги мотивира, коя е най-важната за тях причина да изберат определен строителен материал за своя дом.

Мнозинството споделиха, че най-важното за тях е инвестицията, която правят да бъде да дълготрайна. „Така строят влюбените, когато трябва да останат завинаги“, коментираха често те, „Както в добри, така и в лоши времена! С керамичните блокове Porotherm 38 W.i Plan лоши обаче няма“, каза младото семейство Атанасови.

Porotherm-38-W.i-Plan

Разговаряхме със семействата

Как разсъждават обаче семейните хора за мечтания дом, когато се радват и на детски смях вкъщи? Кой е приоритетът за тях? Отговорите бяха еднозначни. Здравословен климат, материали, щадящи околната среда. „Така строят хората, за които здравословният живот и комфортът у дома за важни“ уверяваха ни те. Керамичните блокове се състоят от 100% естествени материали. Глината е плод на перфектната комбинация на четирите елемента – земя, вода, въздух и огън, а минералната вата прави тухлите завършени защитници на дома от студ, жега, вятър и дъжд.

Porotherm-38-W.i-Plan

Porotherm 38 W.i Plan притежава две основни предимства.

Гарантиране на здравословен въздух в стаите, тъй като поддържат оптимална влажност – поглъщат излишната влага и я отдават, когато е необходимо и опазване на околната среда, защото не отделят вредни вещества. А бонусът е, че са енергийноефективни. Те съхраняват топлината по естествен начин, защото керамиката има уникална акумулираща способност. Освен това специалната решетка, която пази вложената вътре вата и гарантира по-дълг живот. Това нейно качество ни дава възможност да оставам и жегите и студа извън дома си. Малцина знаят, че обикновено за охлаждане е необходима дори много повече енергия, отколкото за отопление. Това пести много от средствата ни, времето и усилията ни, а и ресурсите на планетата.


Равносметка

Досега преобладаваше ограничаващото схващане, че един продукт не може да отговаря на различни нужди и да съвместява много функции без да губи от качествата си. Две в едно, три в едно – обикновено производителите се ограничават до съчетаването на 2-3 неща.

Porotherm 38 W.i Plan е един иновативен за България продукт, който отговаря по перфектен начин на нуждите на всеки. А десетки вече се увериха в това и лично.

За повече информация посетете wienerberger.bg или се обадете на телефон +359 2 80 66 777.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *