Повече складово място и отлични условия за съхранение чрез системните ОВК решения на Hoval

г. Автор
Hoval

Hoval разработва интелигентни и енергоефективни решения за отопление и охлаждане, които да удовлетворяват специфичните нужди на логистичните халета.

Системните решения включват климатизация с покривни апарати TopVent® в комбинация с децентрализиран енергиен източник термопомпен агрегат или централизиран енергиен център с ефективен кондензен котел – UltraGas® и или термопомпа въздух-вода Belaria® fit.

Hoval

Стоките се съхраняват при еднакви условия, независимо на кой стелаж се намират.

Hoval

Апаратите
TopVent®  се интегрират в покрива на халето и дават възможност за използване на цялото вътрешното пространство за разпределение на стоки. Чрез патентования въздушен разпределител (Ari-Injector) се осигурява много добра температурна стратификация, независимо дали апаратите са монтирани на 5 или 25 м височина, а това намалява загубите на топлина през покрива.

Hoval

Отоплителната система расте заедно с темпа на разтеж на бизнеса. Системното ОВК решение на Hoval дава възможност изключително лесно и бързо разширение, благодарение на модулния характер на апаратите TopVent®. Допълването и подмяната на компоненти е изключително лесно и бързо и позволява да се изберат най-подходящите параметри за съответното пространство. 

Планирането също е лесно с подкрепата на специално разработения за целта софтуер HK-Select и инженерите на Hoval, които съдействат на проектантските екипи.

Hoval e производител на висококачествени системи за отопление, охлаждане и вентилация и предлага безкомпромисно качество. Осигурява гаранционен сервиз чрез собствен сервизен екип, както и изградена партньорска мрежа, за цяла България.

Чрез системните решения с TopVent® собствениците на логистичните халета постигат по-ниски операционни разходи и спестят значителни суми пари в дългосрочен план, както и осигуряват конкурентна цена на предлаганите стоки и услуги.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *