Производствени сгради от Фризомат – адаптирани към изискванията на конкретния отрасъл

г. Автор
Фризомат

Близо 30 години Фризомат проектира, разработва, произвежда и монтира широка гама от иновативни сгради от стомана. Благодарение на дългогодишния си и специфичен опит в бранша компанията създава решение, което отговаря на изискванията на конкретния отрасъл.

Всички производствени сгради на Фризомат са адаптирани спрямо техническите изисквания за конкретната индустрия. Функционално разпределение е водещо при избора на най-подходящия вариант на стоманена сграда. За нас е важна прецизността не само на производствената част, но и успешното интегриране на складови и административни части, както чрез етажиране, така и чрез разделяне на зоните чрез противопожарни стени.

Всяка една стъпка в производствения процес до самият монтаж е резултат от дългогодишния опит на компанията при проектирането, разработването, произвеждането и монтирането на широка гама от иновативни сгради от стомана. Така компанията създава решения, които отговарят на изискванията на конкретния отрасъл и клиента.

Производствени сгради от Фризомат

Фризомат

Различните отрасли имат нужда от различно техническо обезпечаване, както за конкретния технологичен процес, така и за цялостното производство. Стоманените халета, разработени, проектирани, произведени и монтирани от Фризомат, според специфичните изисквания на конкретния проект, дават възможност за функционално разпределение и оползотворяване на площта в терена, което е изключително важно, когато трябва да се спести място или да се внедри нов сегмент.

Фризомат

Възможности на производствените сгради на Фризомат: 

  • Светъл отвор до 52 метра без междинен/среден ред колони и различни височини;
  • Лесно вграждане на етажни конструкции и офисни помещения за оптимизиране на работния процес;
  • Възможност за добавяне на мостови кранове, телфери, соларни панели във Вашето производствено хале;
  • Оптимални разходи за отопление или климатизация, благодарение на различни видове изолации;
  • Персонализиран дизайн;
  • Леко тегло, висока издръжливост и дълъг експлоатационен живот;
  • Ефективни решения за естествено осветление на помещенията;
  • Лесно удължаване и разширяване на Вашата производствена сграда;

Производствена зона

Фризомат

Висококачествените сглобяеми метални халета на Фризомат са Вашето решение за Вашия бизнес. Всяка стоманена производствена сграда се индивидуализира спрямо Вашите изисквания – отвори за прозорци, елементи за горно осветление, секционни врати, мостови кранове, телфери, етажни конструкции. Възможност за поставяне на соларни панели върху покрива за оптимизиране на енергийните разходи и пр.

Складова и логистична зона

Фризомат

Складиране на суровини и/или готови продукти е неразделна част от производствения процес. В зависимост от нуждите на конкретния бизнес тези зони са част от производствените сгради или като самостоятелни халета.  Можем да индивидуализираме всяка зона според изискванията – широка врата, повдигане върху бетонови блокове или отворена страна. Лесно удължаване и разширяване, дори при завършен обект.

Фризомат

Административна ча
ст

Фризомат

Офисните помещения, без значение като отделна сграда или интегрирани като част от производственото хале имат своите изисквания. Фризомат предлага решение чрез ефективни решения за естествено осветление на помещенията, голямо разнообразие от външни облицовки и цветове, които изразяват корпоративната идентичност, лесно вграждане на етажни конструкции за оптимизиране на работната среда.

Етажна конструкция – мецанин

Фризомат

Мецанинът е най-добрия вариант за допълнително пространство и за удвояване на наличното пространство. За етажната конструкция се използват същите материали, които се влагат и в стоманената сграда. Студеновалцуваната стомана е поцинкована и изпитана, за да може да издържа на силен натиск и високи натоварвания. Във Фризомат предлагаме няколко вида етажна конструкция в зависимост от суровините, употребата и товароносимостта на индустриалния мецанин.

Фризомат ООД разглежда всеки свой проект за стоманена сграда като цялостен и завършен строителен продукт – от идеята и проекта, през производството до нейното изграждане и монтиране на терена на клиента.

Обединявайки всички етапи от създаването на Вашата стоманена сграда под един покрив, ние Ви спестяваме време, средства и нуждата от координиране на множество различни доставчици.

Интегрираният подход към сградата е гаранцията за високото качество на Вашия проект.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *