Производство и монтаж на стоманени конструкции за сгради от Стримона

г. Автор
Стримона

Една от основните дейности на Стримона е производство и монтаж на стоманени конструкции за сгради. Компанията развива тази дейност в продължение на 25 години, разполагайки с цялото необходимо технологично оборудване и квалифициран персонал. Ние сме една от първите организации в България защитили стандарта EN ISO 3834-2, както и в последствие EN 1090-2.

Защо да изберете метална конструкция за вашата сграда?

Стримона

Металите са безспорни съвременни и универсални конструктивни материали. Металните конструкции в частност стоманените конструкции са предпочитани от проектантите при избор на главна носеща конструкция на едни от най-сложните и най-отговорни сгради и съоръжения, реализирани на територията на България и чужбина. С металните конструкции преди всичко се достига функционалната универсалност на носещите конструкции изобщо, без значение на тяхното приложение – в строителство, машиностроене, промишленост и без значение на вида, формата, размерите, потребности на сгради и съоръжения.

Стримона

Какви са предимствата и защо да изберете метална конструкция за Вашата сграда, както и реализирани проекти от нас, може да видите на страницата на Стримона.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *