Промишлено строителство от Стримона Строй

г. Автор
стримона строй

Водеща дейност на Стримона Строй е производство и монтаж на стоманени конструкции за индустрията. Компанията развива тази дейност професионално, разполагайки с цялото необходимо технологично оборудване и квалифициран персонал.

Защитили необходимите стандарти EN ISO 3834-2 и EN 1090-2 и спазвайки изискванията за безопасни условия на труд, Стримона Строй проявяваме професионализма си, както в България, така и в Европа. Доказателство за висококвалифицираната им работа са многото завършени проекти в цялата страна и Европа.

Към днешна дата все по-предпочитани за реализирането на обектите в промишленото строителство са стоманените конструкции. Стоманените конструкции освен да задоволят нуждите на промишлените сгради от големи безпрепятствени пространства, в които да бъде разположено цялото необходимо оборудване, съобразявайки се изцяло с нуждите на конкретния технологичен проект, имат и доста висока носимоспособност и сеизмична устойчивост. Индустрията като цяло е една доста динамична среда, в която се наблюдава една постоянна нужда от промяна и усъвършенстване. Ето защо много важно в промишленото строителство е избраната носеща конструкция да дава възможност за бъдеща, лесна и бърза реконструкция, разширение и модернизация.

стримона строй

Обект изпълнен от Стримона Строй в този отрасъл е “Предприятие за производство на растителни масла“ в с. Ясен, община Плевен. Възложител на обекта е Марица Олио АД. Извършените дейности от Стримона Строй на обекта са производство, доставка и монтаж на стоманена конструкция, монтаж на съоръжения, производство, доставка и монтаж на съдове за топла и студена вода, доставка и монтаж на покривни и стенни панели, топлинна изолация на технологични съдове, монтаж на тръбопроводи.

стримона строй

Професинализъм и качество Стримона Строй показа и на обект: “Инсталация за сухи строителни смеси Баумит“, в гр. Ямбол.

стримона строй

Възложител на обекта е Баумит България ЕООД. Извършени дейности от Стримона Строй са кофражни, земни, бетонови и армировъчни работи вбетонирани елементи, стоманени конструкции, хидроизолация, направа на ограда.

стримона

Дългогодишният си опит в промишленото строителство Стримона Строй показа и на обект “Завод за производство на фармацевтични продукти и фуражни добавки“ в гр. Пещера.

стримона

На тази сграда фирмата извърши монтаж на слобяема стоманобетонова конструкция, производство, доставка и монтаж на стоманена носеща конструкция, както и стълби и парапети, монтаж на покривна и фасадна ламарина, монтаж на покривни и фасадни топлоизолационни панели и окомплектовки. Беше извършен и монтаж на съдове и разбъркващи механизми към тях, както и изграждане на въздуховоди, канализационни и противопожарни тръбопроводи.

“|Стримона Строй може да се похвали с успешното реализиране на много значими обекти в този отрасъл, което ни прави един сигурен партньор в така сложния и предизвикателен свят на промишленото строителство”, коментира г-жа Милена Ласкова – мениджър маркетинг и реклама на Групата Стримона.|
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *