Разнообразие от интериорни бои със специфично приложение от Caparol

г. Автор
Бранш: Бои
Caparol

Caparol е немски лидер в областта на интериорните бои. Асортиментът им включва още лакове, глазури, мазилки и топлоизолационни системи.  

Интериорните бои на Caparol комбинират желания от Вас цвят с много добри технически характеристики и екологична устойчивост. Компанията предлага точната боя за съответното приложение – боя за чувствителни и алергични хора, боя за мокри помещения, боя за метал, боя за гипскартон и др.

Caparol

От самото си основаване най-важната цел на фирмата е изграждане на нови стандарти за качество в индустрията – по отношение на екологично чисти и здравословни продукти

Екологичната боя не съдържа вредни вещества, консерванти и други елементи, които се отразяват негативно на здравето на човека. Тя е без неприятни миризми и дразнещи изпарения. С нулево или минимално съдържание на летливи органични съединения се гарантира безопасна среда на живот, което е много важно за хората обитаващи пространствата, особено за тези с алергии.

CaparolIndeko Plus е първата в света интериорна боя, без съдържание на разтворители и с минимизирано емисионно съдържание. Доказано безвредна и без неприятен миpис, Indeco plus се отличава с много добра покривност и бързо съхнене, което я прави много подходяща за целогодишно полагане. Равномерна, плътна и наситена текстура, с която постигате плътност само с една ръка. Indeko Plus се тонира в над 5 милиона цветови нюанса.

Sylitol Bio-InnenFarbe е премиум силикатна боя, която е изключително подходяща за хора с алергии. Поради естествената алкалност на свързващото вещество продуктът възпрепятства появата и развитието на бактерии и гъбички.

Летливите вещества  в Sylitol Bio-InnenFarbe са под 1g/l. Опасното при тях е, че се отделят  не само по време на нанасянето на боята, но и дълго след като ремонтът е приключил. Затова е много важно да избираме качествени продукти, които няма да имат негативно влияние върху здравето ни.

Дългогодишният си успех като лидер на пазара Caparol приемат като отговорност. Влагат знания и страст в обслужването на клиентите си и непрекъснато да оптимизират продуктите, системите и технологиите от гледна точка на околната среда и свобода на дизайна.

Най-новите им разработки са насочени към супер матовите финишни покрития.

CaparolТакава боя е EasyMatt – лесна за нанасяне, без следи от валяци, с много добра покривност и изключително подходяща за помещения с неблагоприятно осветление.

caparol

За улеснение на клиентите е разработена и GipskartonFarbe. Боя, която нанасяте без предварително грундиране, поради интегрирания в нея грунд. Пестите време, средства и постигате перфектен резултат – две в едно с много добра покривност.

Независимо какви са модните тенденции при цветовете, устойчивостта на почистване на покритията винаги е актуално. Почистването на стените е важно, особено в помещения като коридори, кухни и помещения за хранене. За хората с малки деца е особено важно, тъй като те обичат да пипат и рисуват по стените. Разгледайте детайли за боите, които подлежат на почистване и дезинфекция.

Продуктовата гама на Caparol е изключително богата. Освен изброените продукти фирмата предлага и специални бои, които не се надраскват и предотвратяват ефекта на кадифето, специални бои за дърво, метал и много други.

Детайли може да намерите в секцията Интериорни бои, а за консултации може да се свържете с търговските представители.

Посетете шоурума им, в който може да намерите всички необходими продукти за ремонта на дома.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *