Рейнарс Aлуминиум България – гарант за иновативни и устойчиви решения

г. Автор
reуnaers

Рейнарс Aлуминиум България е основана през 2006 г. Тя е дъщерна фирма на Рейнарс Белгия – водещ европейски разработчик и доставчик на иновативни и устойчиви алуминиеви архитектурни системи.

Това включва голямо разнообразие от решения за врати и прозорци, окачени фасади, плъзгане, отваряемости тип хармоника, слънцезащитни системи, зимни градини, стъклени покриви, атриуми, системи с възможност за вграждане на щори и вентилационни съоръжения и др.

reуnaers

Създадена през 1965 г. и установена в гр. Дюфел, Белгия, Reynaers Aluminium развива дейност в над 80 страни по света, в 40, от които чрез собствени офиси.

Фирмата има три представителства в България – Варна, Пловдив и централен офис в София

reуnaers

„TOGETHER FOR BETTER“ е корпоративното мото на Reynaers и отразява идентичността на тази белгийска семейна компания. Водена от иновациите и предприемачеството, международната група Reynaers винаги се фокусира върху партньорите си, за да реализират заедно устойчив растеж.

Всички дейности на Reynaers са насочени към повишаване на стойността на сградите и подобряване на жизнената и работната среда на хората, със специфичен фокус върху стабилността и дизайна.

reуnaers

Reynaers помага на архитекти и производители да проектират и осъществяват всякакъв тип сгради, от впечатляващи остъклени офиси до жилищни и промишлени сгради, и от иновационни енерго-спестяващи сгради с интегрирани фотоволтаични модули до традиционни прозорци за дома. Всички те са тествани по стандартите за термични характеристики, както и за устойчивост на ветрово натоварване, въздухо- и водо-непропускливост. Продуктовата гама включва и огнеупорни и бронирани решения, както и системи срещу влизане с взлом.

reуnaers

Reynaers предлага пълна гама иновативни и устойчиви алуминиеви решения за сградната обвивка. Алуминият е вторият най-употребяван метал в света. Той е лек, устойчив на корозия и може лесно да се обработва. Списъкът с преимуществата на алуминия се допълва от пълната рециклируемост на материала, лесната му поддръжка, изчистения дизайн и многовариантност на форми и цветове. Същественото му предимство е здравината и същевременно лекотата на материала, които способстват за конструирането на по-големи и устойчиви алуминиеви конструкции, които пластмасовите профилни системи не биха издържали. Това прави Reynaers лидер в строителството на съвременни офисни, административни и производствени сгради.

Изборът на сертифицирани системи на Reynaers е отлична, дългосрочна инвестиция. Тяхното качество е гарантирано благодарение на маркировки за качество ISO 9001 и CE. Качеството на покритието и анодизирането е гарантирано благодарение на нашата специална сертификация Qualicoat и Qualanod. Reynaers предлага 10 години гаранция за всички системи и 5 години гаранция за аксесоарите.

Емблематични сгради със системите на Reynaers са “Red Apple”, „А3“, „Диамант“, бизнес сграда „Милениум“, търговско административна сграда „Sopharma Business Towers” и др.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *