Рейнарс Алуминиум – инвестиция в качество и устойчивост

г. Автор
Рейнарс

Безкрайни възможности за дизайн, лесна поддръжка, отлична здравина, максимална прозрачност, отлична топлоизолация, пълна рециклируемост – това са някои от основните предимства на алуминия. Въпреки че покупната цена на повечето алуминиеви архитектурни системи е по-висока от тази на дървена или PVC дограма, алуминият е по-евтиното и по-устойчивото решение в дългосрочен план.

Рейнарс

Изграждането на мечтания дом предполага вземане на много важни решения. Преди да изберете какви врати и прозорци искате за вашето собствено жилище, трябва да обърнете внимание на няколко фактора. Голямото разнообразие от системни решения, видове дизайн и подварианти на прозорци и врати, които бихте могли да изберете, неминуемо ще повлияе върху общата стойност на вашата дограма. Една и съща позиция би могла да се изпълни по различен начин, например с врата тип хармоника или с плъзгащ се прозорец или с фиксирана витрина с вградена балконска врата. Или пък друг пример – изпълнение с конкретна брава за устойчивост на взлом или такава с автоматизирани елементи. Това са все фактори, които определят цената на цялостното изделие в завършен вид.

Изборът между двойни (с една камера) или тройни (с две камери), а вече и четворни стъклопакети (с три камери), също влияе върху цената. Дори да изберете най-скъпото решение, в дългосрочен план ще можете да възстановите инвестицията си, тъй като превъзходната топлоизолация води до по-ниска сметка за енергия.

Рейнарс

Вярно е, че в момента на покупката алуминият не е най-евтиният вариант за дограма. Но когато сравнявате общите разходи, трябва да вземете предвид и дългосрочните ползи. Тук алуминиевите прозорци, врати, плъзгащи системи и окачени фасади излизат на първо място. Алуминиевите профили изискват минимална поддръжка, тъй като не се налага да се пребоядисват или лакират. Измиване между два и четири пъти в годината е достатъчно. Веднъж на две-три години се препоръчва и профилактика на отваряемите части, например проверка за успоредност на позициите и настройка на точките на заключване за максимално добро прилепване.

Рейнарс

Алуминиевите системи на Reynaers са проектирани да предпазват от външния климат по всяко време и при всякакви сезонни условия. Ние използваме най-новите технологии не само за самите профилни системни решения, а и за системите ни за връзка със сградата (по периметъра на дограмите), за да гарантираме отлична топлоизолация, хидроизолация и комфорт на употреба.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *