Рейнарс Алуминиум представя Azur Varna Resort – прекрасен жилищен комплекс на брега на морето!

г. Автор
Рейнарс Алуминиум

Azur Varna Resort е изграден в най-зеления район на град Варна – „Свети Свети Константин и Елена“, на метри от морския плаж и на 10 минути от централната част на града. Състои се от два самостоятелни луксозни комплекса – Azur Premium и Azur Deluxe, които са с обща визия.

Проектът е носител на специална награда в категория „Жилищни сгради на 10 000 кв.м. РЗП“ в националния конкурс „Сграда на годината“ 2021г.

Цялостната концепция е насочена към качествен и здравословен начин на живот, отговарящ на очакванията за по-висок стандарт, сигурност, комфорт и връзка с природата. Това е причината инвеститорите в Azur Varna Resort да изберат най-новата прозоречна система на Reynaers Aluminum – MasterLine 8-HI. Тази отлично термоизолирана алуминиева система от ново поколение задава пазарните трендове в бранша в световен мащаб и съчетава енергийна ефективност сертифицирана по швейцарския стандарт за пасивни сгради Minergie, шумоизолация, здравина и дълговечност. Прозорците са изпълнени с троен стъклопакет с три вида стъкло – 6 мм високоенергийно / 4 мм флоат / 4 мм нискоемисийно Ка стъкло и газ аргон в камерите между стъклата за още по-добра изолация. Това допринася за намаляване на използването на енергия за отопление през зимата и за климатизация през лятото. Освен това Masterline 8-HI предлага архитектурна свобода с множество варианти за дизайн и лесен монтаж на готовите елементи. Изработката и монтажа на алуминиевите профили и системи са поверени на „ Агенция дограми и фасади“ ЕООД, гр. Варна.

Рейнарс Алуминиум

AZUR PREMIUM е луксозен жилищен комплекс от затворен тип за целогодишно обитаване, разположен на площ от 20 000 кв.м. Комплексът се реализира поетапно и включва 4 жилищни сгради, две от които напълно завършени (Сграда 1 и Сграда 2). Проектът включва функционално разпределени студия, двустайни, тристайни, четиристайни апартаменти и пентахауси, подземен паркинг, паркови зони, открити басейни и детски площадки, СПА център със закрит басейн, контрастен басейн, йога зала, парна баня, сауна и фитнес, ресторант, супермаркет, обменно бюро, фризьорски салон и магазини.

Рейнарс Алуминиум

AZUR DELUXE е луксозен жилищен комплекс от затворен тип за целогодишно обитаване, разположен на площ от 12 000 кв.м. Комплексът се реализира поетапно като включва 6 жилищни сгради четири, от които ще са завършени 2022г, с двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти, някои от които със собствени градинки, просторни пентхауси, подземен паркинг с паркоместа, гаражи, стоянки за велосипеди, места за съхранение на детски колички, паркови зони, открити басейни, зони за отдих, СПА център със закрит басейн, джакузи, фитнес, парна баня, сауна.

Рейнарс Алуминиум

Azur Varna Resort е първият жилищен комплекс в града, сертифициран по стандарта за устойчиво строителство BREEAM – водещ световен метод за измерване въздействието на сградите върху околната среда (т. нар. метод за устойчиво строителство).

Рейнарс Алуминиум
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *