Reynaers Aluminium – дългосрочно партньорство за по-добър живот

г. Автор
Reynaers Aluminium

Близостта с партньорите е в основата на работата на Reynaers Aluminium. Заедно за по-добро е нашата обща цел. Вярваме в изграждането на силни и дългосрочни отношения.

Фокусираме се върху партньорството, устойчивостта, иновациите и качеството, за да отговорим на очакванията на нашите партньори.

Reynaers Aluminium си сътрудничи с над 5000 производители по целия свят. Дигитализираното управление на нашите услуги е с основен принос за управлението на процесите при партньорите ни и ни позволява да растем заедно.

Експертите на Reynaers Aluminium съветват архитекти, разработчици на проекти и строителни специалисти по всички аспекти на проекта.

Фокусирайки се върху всичко, което правим, ние поемаме отговорност за нашата роля във веригата.

Визията ни за устойчивост се съсредоточава върху четири стълба: създаване на устойчиви сгради, възприемане кръговрата на материалите, ограничаване на нашите въглеродни емисии и неограничена свобода на идеите. По този начин се грижим за нашите служители, партньори, доставчици, обществото и света, в който живеем.

Reynaers Aluminium

Вижте повече за нашия принос към устойчивото строителство и зелените сгради
Ето как се целим високо

Осмеляваме се да поставим летвата високо в рециклируемостта. Ние оптимизираме нашите продукти през целия им жизнен цикъл: от експлоатацията и преработката на суровините до производството, дистрибуцията, използването и рециклирането на преработените материали.Reynaers Aluminium е в унисон с глобалните екологични цели

Ние сме обединени в амбицията за устойчиви и ефективни бизнес операции, чрез ограничаване на екологичния отпечатък на нашите оперативни процеси и логистика.Ние се грижим за комфорта на служителите, за да са отдадени на работата и обществото

Reynaers Aluminium
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *