Reynaers Aluminium – иновативно решение за управление на слънчевата светлина

г. Автор
Reynaers Aluminium

В зимните месеци всеки слънчев лъч, идващ през прозорците ви, е подарък. Но в средата на горещото лято не искаме да разчитаме само на климатика, за да поддържаме вътрешната температура. Reynaers Aluminium предлага иновативни решения за предотвратяване от прегряване от слънчева светлина.

Климатикът или вентилаторите увеличават сметката ви за електроенергия и не са енергийно ефективни опции за контрол на климата. Ето защо нашата гама от решения за слънчев и топлинен контрол осигурява отлично управление на топлината във вашия дом или бизнес сграда. 

В горещите слънчеви дни е важно да намерите правилния баланс за пропускането на слънчева светлина във вашата сграда с гаранция, че тя няма да прегрее. Добър начин да осигурите това е да включите алуминиеви слънцезащитни системи в дизайна на конструкцията. Създаването на достатъчно сянка също е ефективен начин да спестите от сметката си за енергия, тъй като не е необходимо климатикът да охлажда цял ден. Предлагайки различни видове продукти, от козирки, щори и регулируеми жалузи до плъзгащи се жалузи, Reynaers може да даде правилното решение за слънчево засенчване за всеки ваш проект.

Reynaers Aluminium

Системите Reynaers Aluminium BriseSoleil (BS) едновременно осигуряват необходимата сянка и позволяват ефективно проникването на дневна светлина. Нашите алуминиеви слънчеви решетки се предлагат с 10-годишна гаранция, изискват ниска поддръжка и отговарят естетически на повечето строителни проекти. По отношение на дизайна, системите се предлагат в много цветови опции и покрития, вариращи от гланц, мат или дърво до специално покритие Coatex, устойчиво на надраскване.

ReynaScreen е нашето висококачествено интегрирано слънцезащитно решение. Състои се от падащ параван от външната страна на вашия прозорец или врата, монтиран в допълнителна изолирана обвивка. Управляван ръчно или автоматично, ReynaScreen е удобно за потребителя решение, което се спуска плавно дори в най-горещите дни от годината.

Reynaers Aluminium

Екранът може да се спусне до точната височина, от която се нуждаете, блокирайки слънчевата топлина или интензивната светлина, за да оптимизирате топлинния комфорт на вашата сграда. Освен това ReynaScreen е съвместим с всички алуминиеви системи за прозорци и врати на Reynaers, включително Mosquito, най-съвременна мрежа против насекоми.

Reynaers Aluminium

Така че, ако искате да охладите и обновите вашия нов проект, ние можем да ви помогнем с набор от многостранни, висококачествени решения за слънчево засенчване. Доверете се на нашия опит и изберете алуминиева система за засенчване, която отговаря най-добре на нуждите на вашия проект.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *