Сдружение Топливо – maxxmart.

г. Автор
топливо-maxxmart

Съществуват четири вида компании. Тези, които карат нещата да се случват. Тези, които гледат какво се случва и реагират. Тези, които гледат какво се случва и не реагират. Тези, които не забелязват, че нещо се е случило.

топливо-maxxmart

Сдружение Топливо се стреми да бъде от първите. Тези, които правят така, че нещата да се случват. „Едно е да се стремиш, а друго е да бъдеш“ – биха възразили по критичните от Вас. „Бъдещето не е това, което беше. Променяш се или умираш.“ – бихме отвърнали ние в стремежа си да бъдем сред тези компании, които карат нещата да се случват. И така се появи най-новият член на нашето голямо семейство – бранда maxxmart.

топливо-maxxmart

maxxmart. предлага голямо разнообразие от продукти – повече от 55 000 артикула на достъпни цени, разделени в няколко категории: строителство, интериор, декорация, техника/инструменти и всичко за градината. Богатият асортимент се допълва от съвкупност от допълнителни услуги.


топливо-maxxmart
топливо-maxxmart

Защо да изберете maxxmart.:

• Над 30 години на пазара;
• Над 30 търговски обекта в цялата страна;
• Над 20 търговски обекта в София;
• Над 650 служителя, част от които са с нас над 20г;
• Онлайн магазин с голямо разнообразие от продукти;
• Всяка година започваме нови творчески проекти.

топливо-maxxmart

Магазини в София: АРЗ, Банкя, Бояна, Ботаническа градина, Витоша, Горна Баня, Гара Пионер 1, Гара Пионер 3, Дойран, Зоопарк, Люлин, Мрамор, Н. Искър, Панчарево, Сточна гара, Обеля и Централен склад.

топливо-maxxmart

Магазини в страната: Бургас, Враца, Драгичево, Кюстендил, Пловдив, Приморско, Севлиево, Шумен и Варна.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *