Селена Груп – добрият партньор в строителния бизнес

г. Автор
selena

Селена Груп е глобален производител и дистрибутор на широка гама строителна химия за професионалисти и домашни майстори. В групата влизат 30 компании, които разполагат с високотехнологични производствени предприятия, които произвеждат полиуретанови пяни, силикони и уплътнители, монтажни лепила, топлоизолационни и хидроизолационни материали и системи.
selena
Основана през 1992 г., Селена беше една от първите компании, предлагащи модерна строителна химия на Полския пазар. Днес, Селена Груп е сред първите трима най-големи производители на еднокомпонентна полиуретанова пяна в световен мащаб и е представена на 4 континента- Европа,Северна Америка, Южна Америка и Азия. Благодарение на интегрираните функции на отдел Изследване и Развитие с лабораторни центрове в Полша, Испания и Китай, Селена непрекъснато разширява своята продуктова гама, за да може да задоволи нуждите на своите клиенти на различни пазари и постоянно променящи се пазарни трендове и нужди.
selena
Водещият бранд на Selena Group – Tytan предлага широка гама от продукти, предназначени за строителни и довършителни работи: полиуретанови пени, уплътнители, лепила, консерванти за дърво, ленти, хидроизолационни съединения, изолационни системи, строителни разтвори, мазилки, бои и много други. На всеки етап от изграждането или обновителния процес, Tytan предоставя цялостни и ефективни решения. Поради тази причина, продуктите с марка Tytan се радват на добра репутация сред професионалистите в световен мащаб.
selena
Глобалният опит, натрупан в различни пазари, позволява на Селена Груп да се развива бързо и да създава решения, съобразени с нуждите на потребителите.

Селена Груп осъществява продажби в 70 страни по света, има 30 дъщерни дружества в 17 държави, 1700 служители и 42 000 клиента и милиони крайни клиенти в целия свят.
selena
Компанията притежава производствени фабрики в Полша, Испания, Китай, Южна Корея,Турция, Румъния и Казахстан. Селена Груп прилага и разработва продуктова диверсификация за индивидуални региони, пазари или клиенти.

Фирмата гарантира високо и постоянно качество на продуктите, потвърдено от реномирани международни институции, както и от множество награди.

Селена Груп е листвана на Варшавската стокова борса от 2008.


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *