SЕMMELROCK STEIN+DESIGN представя AIRPAVE

г. Автор
SЕMMELROCK-STEIN+DESIGN

Уникално решение, подходящо за екстериорни и интериорни пространства, притежаващо елегантен дизайн, модерни форми, здравина, високо качество и изключителна лекота.

В търсене на разнообразни възможности за реализация на уникални, екстравагантни или мултифункционални проекти, Semmelrock предлага богата гама от продукти, които да удовлетворят изискванията на всеки вкус. Вдъхновени от най-модерните тенденции и в търсене на олекотени решения за веранди, покривни тераси, зимни градини, фоайета и др., „ЗЕМЕЛРОК ЗЕМЕЛРОК ЩАЙН УНД ДИЗАЙН“ предлага плочите от висококачествен порцелан AirPave. Елегантният и модерен формат 90 х 45 cm може да придаде индивидуален стил на всяко кътче.
SЕMMELROCK-STEIN+DESIGN
Възползвайте се от разнообразните възможности в комбинация с други продукти от Semmelrock или използвани самостоятелно, в един цвят или чрез съчетаване на два нюанса, плочите AirPave ще впечатлят всеки.

Правите кантове с микрофаска нежно допълват класическата правоъгълна форма. А финността на плочите (дебелина 2 cm), допълнително ще придаде изисканост и стил, при оформлението на зоните около басейни, фоайета на хотели или бизнес сгради, заведения и др., както и ако желаете да създадете реплика на интериорния дизайн в екстериора.
SЕMMELROCK-STEIN+DESIGN
SЕMMELROCK-STEIN+DESIGN
Колекцията порцеланови плочи AirPave е изключително подходяща за големи площи, тъй като големият формат придава на настелените повърхности, хомогенно излъчване и завършеност на картината. Нежните и ненатрапчиви топли нюанси на бежовото (AirPave PANAMA) са подходящо допълнение към проекти със средиземноморски стил.
SЕMMELROCK-STEIN+DESIGN
За почитателите на минимализма и естествената хармония, ефективно и красиво решение за настилка предлагат порцелановите плочи AirPave MONARO. В съчетание или използвани по отделно, сивите нюанси и дискретните проблясъци на повърхността, лесно ще придадат нотка на загадъчност и естетическа наслада на погледа.
SЕMMELROCK-STEIN+DESIGN
Красотата на всяко пространство на закрито или на открито се влияе пряко от начина и честота на нейната поддръжка в периода на експлоатация. Благодарение на специфичната технология на производство порцелановите плочи от AirPave са изключително устойчиви на агресивни атмосферни условия като UV лъчи, замръзване, дъждове като реагират на влиянията на тези фактори без загуба на цвят, запазване на здравина, дори устойчивост на подхлъзване. AirPave® са продукти устойчиви на химикали, почистват се лесно и могат да се монтират както по метода на сухия монтаж, така и чрез лепене. Определянето на метода на монтаж, зависи от функционалността на зоната, спецификите на съответния обект и т.н. Тъй като крайният резултат зависи не само от високото качество на продукта, но и от качественото и правилно полагане, препоръчително е продуктите да се монтират от професионалисти, което ще Ви гарантира впечатляваща визия за любимото Ви кътче.

Повече информация за продуктите представени в този материал, ще намерите на www.semmelrock.bg.
SЕMMELROCK-STEIN+DESIGN


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *