Серия импрегнатори и лакове на Thrakon за сигурна защита от влага и вода

г. Автор
Thrakon-impregnanti-lakove

Thrakon предлага широка гама импрегнатори и безцветни лакове за защита на всички обичайни повърхности в строителството, както и на специални детайли и елементи, изискващи сигурна обработка с влагозащитни покрития. Продуктите за влагозащита са незаменим помощник при удължаването на срока на експлоатация на каменни облицовки, открити бетонови елементи, подови покрития, циментови декоративни мазилки и други порьозни и непорьозни повърхности.
Thrakon-impregnanti-lakove-7
Thrakon-impregnanti-lakove-2
Hydro R – хидрофобен импрегнатор със силоксан

Готов за употреба, прозрачен импрегнатор с разтворители за надеждна защита от влага и вода. Полага се върху всички минерални основи – открит бетон, мазилки, зидарии, декоративни тухли, плочки, естествен и изкуствен камък, керемиди и др. След полагане продуктът не формира филм върху основата и остава паропропусклив.
Thrakon-impregnanti-lakove-2

Преди полагане основата трябва да бъде добре почистена от прах, мазни петна и други елементи, които намаляват адхезията. Нестабилните слоеве се отстраняват механично. Съседните повърхности да се предпазят от въздействието на разтворителите в продукта. Продуктът се полага ръчно (валяк, четка) или машинно (безвъздушно впръскване) на 1 или 2 слоя на принципа “мокро върху мокро”.

Разходна норма: 0,150 – 0,350 L/m² (в зависимост от вида основа).
Thrakon-impregnanti-lakove-4

Status Stone Varnish – акрилен, дълбокопроникващ безцветен лак

Безцветен акрилен лак за защита и декорация на естествени и изкуствени камъни, керамика, мрамор, гранит, тухли, керемиди и други повърхности. Има вътрешно и външно приложение. Притежава специална формула за дълбоко проникване в порести повърхности, не пожълтява и запазва ярък естествения цвят на основата. След изсъхване, обработената основа е заздравена и устойчива на различни тежки климатични влияния и наслояващи се замърсители.
Thrakon-impregnanti-lakove-5
Основата трябва да бъде добре почистена от прах, мазни петна и други елементи, които намаляват адхезията. Продуктът е готов за употреба. Полага се на един или два слоя.
Време за съхнене: 3-4 часа. Не полагайте продукта при температури по-ниски от +10°С.Разходна норма: 0,80 – 0,100 L / m² (в зависимост от абсорбцията на основата).
Thrakon-impregnanti-lakove

Nanoshield O – полимерен нано-импрегнатор за слабо порьозни повърхности

Полимерен, дълбокопроникващ нано-импрегнатор за защита на малко порьозни повърхности (мрамор, гранит, полиран камък, декоративни керамични тухли, и др) от маслени петна, влага и соли. Предпазва от развитие на мухъл и плесен. За вътрешна и външна употреба.

Основата трябва да бъде суха, с добра носеща способност, без замърсявания и слоеве, слабо свързани с основата или влошаващи свързването. При нужда почистете повърхността с влажна кърпа, след което оставете да изсъхне. Продуктът се разбърква добре преди употреба! Нанесете равномерно един слой от продукта с четка, валяк или пистолет за безвъздушно впръскване. Изчакайте пълното изсъхване на първия слой и след това нанесете втори слой от продукта.
Разходна норма: 0,50 – 0,100 L / m² (в зависимост от абсорбцията на основата).

Thrakon-impregnanti-lakove-7
Nanoshield W – полимерен нано-импрегнатор за силно порьозни повърхности

Полимерен нано-импрегнатор за защита на порьозни повърхности (зидарии, порест камък, бетон, циментови мазилки и шпакловки, гипсокартон и др.) от влага, петна и образуване на мухъл. За вътрешна и външна употреба. Продуктът се полага върху бетон, циментови мазилки, облицовки от мрамор, гранит и естествен камък, керамика, порцелан и др.

Основата трябва да бъде суха, с добра носеща способност, без замърсявания и слоеве, слабо свързани с основата. Разбъркайте продукта добре преди употреба и нанесете равномерно един слой от импрегнатора с четка, валяк или пистолет за безвъздушно впръскване. Изчакайте 2-3 часа и нанесете втори слой преди пълното изсъхване на първия слой.

Разходна норма: 100 – 200 ml/ m² (в зависимост от абсорбцията на основата).


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *