Сертификати за качество на Reynaers Aluminium

г. Автор
Reynaers Aluminium

Ние от Reynaers Aluminium се гордеем с дълготрайността и качеството на всички наши системи. Всички те притежават CE маркировка, която гарантира, че те отговарят на строгите стандарти за качество и законодателството на Европейския съюз.

Централата на Reynaers Aluminium в Белгия е сертифицирана за три системи за управление:

  • ISO 9001, която се отнася до управлението на качеството;
  • ISO 14001, която определя управлението на околната среда;
  • ISO 45001 – система за управление на здраве и безопасност.

Reynaers Aluminium предлага 10-годишна гаранция за всички системи и 5-годишна гаранция за аксесоарите.

Качеството на нашите видове покрития се гарантира от сертификати Qualicoat и Qualanod. Това означава, че отговарят на високите стандарти по отношение на експлоатационния живот, устойчивостта на ултравиолетови лъчи, обезцветяването и целостта на уплътнението. За да гарантираме и бъдещо качество, надградихме нашата лаборатория за тестване  – Q Lab. В нея се тестват прототипите ни и се сравняват с качеството на оригиналния дизайн. По този начин можете да използвате във вашия дом най-новите тествани и одобрени алуминиеви решения.

Reynaers Aluminium

Сертификати за устойчивост

Алуминиевите системи на Reynaers са маркирани и с много етикети за качество на устойчивото строителство, като сертификата DGNB. Този сертификат е насочен предимно към „Пасивни къщи“ с визия към бъдещето. Това означава, че по време на фазата на проектиране и строителство на тази сграда е обърнато внимание на устойчивостта и жизнената среда в района.

Reynaers Aluminium

Етикетите BREEAM се присъждат на проекти, които надхвърлят националните стандарти за устойчивост. Нашите професионалисти могат да предложат съвет и да ви помогнат да получите необходимия резултат, за да сертифицирате вашата устойчива сграда по BREEAM. По същия начин те предоставят насоки за получаване на LEED точки и чрез използването на алуминиеви системи Reynaers. LEED е най-широко използваната система за оценка на сградите, когато говорим за грижа за околната среда и е знак за качество на зелените сгради по целия свят.

Готови ли сте да построите вашия перфектен зелен дом? Доверете се на Reynaers Aluminium!
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *