Системни решения на Semmelrock за пространството около басейна

г. Автор
Semmelrock

Едно от преимуществата на това човек да живее в къща с двор е възможността и удоволствието да има собствен басейн. Един от важните етапи при неговото изграждане е оформянето на пространството около самия басейн.

За да си осигурим дълга, безпроблемна и оптимална експлоатация ще ни се наложи да вземем определени решения, основани на информирани избори.

Системните решения на Semmelrock за пространството около басейна Ви предлагат едновременно сигурност, дълготрайна и безпроблемна експлоатация, отлична естетическа визия и многообразие от стилове.

Semmelrock

При селектирането на плочи и бордове за зоната около вашия басейн има няколко много важни критерия – изключване на възможността за подхлъзване, устойчивостта на хлор съдържащи препарати, високо качество на продукта и отлична естетическа завършеност.


Защита срещу подхлъзване

Често препаратите, които се поставят във водата срещу образуване на алги в летните горещини, повишават опасността от по-лесно подхлъзване. Плочите и бордовете на Semmelrock за зони около басейни, са предвидени да гарантират максимална сигурност срещу подхлъзване, дори и на боси крака. Едновременно с това повърхностите са комфортни на допир, с фина структура, за да не задържат различни замърсявания.

Semmelrock

Устойчивостта на хлор съдържащи препарати

Системите за басейн на Semmelrock за пространството около басейна са със сигурна резистентност към всички химикали, одобрени за третиране на водата.

Пигментите, употребявани за оцветяване на бетонните или порцеланови плочи и допълващи елементи, притежават най-висок клас с максимална UV устойчивост. С това се гарантира висока устойчивост на жарките слънчеви лъчи.         

Дизайн и елегантност

Едновременно с функционалността и високите техническите предимства, които предоставят плочите на Semmelrock, те се отличават и с елегантен дизайн. 

Продуктите отразяват последните тенденции в екстериорния дизайн – модерен, средиземноморски стил или класически. Имате възможност да направите вашия избор от множество възможности.

Модерна палитра от цветове, разнообразни повърхности и формати, съчетани с  възможността да получите професионален съвет в мострената градина или специално разработен за вашите нужди проект, Ви осигурява правилния избор на решение за пространството около басейна. Високото качество на плочите предпоставя ниски експлоатационни разходи.

Semmelrock

За тези, които предпочитат да няма ясна граница между плочите край басейна и зелените площи, имат възможност да се възползват от кантиращите профили Steinfix. Te дават сигурна връзка между плочите и тревата, наподобяват бордюр и след поставяне остават скрити. Кантиращите профили Steinfix са гъвкаво и бързо решение за оформление на цялото пространство, като допринасят и за лесното тримиране  на тревата. 

Порцеланови плочи AirPave®

Semmelrock

Една от сериите, предлагани за зоните около басейни, е гамата порцеланови плочи AirPave®.

Безпрецедентното качество, устойчивост, здравина, възможността за полагане на регулируеми крачета, многообразието при финиш, цветова гама и размери ги прави подходящи за всеки ценител на модерния, изискан стил.

Кадифени на допир, напълно антихлъзгави, порцеланови плочи AirPave® са предпочитани от най-взискателните клиенти, които не желаят компромиси с дизайна и функционалността при екстериорното оформление. Повърхността на порцелана дава добро сцепление на боси крака.

Плочите AirPave® са калибровани, подходящи за лепене върху изградена основа от бетон. С тях имате възможност да покриете стъпала или направите различни преходи, ако теренът предполага терасиране.  

Плочите Airpave® се съчетават добре и с други продукти на Semmelrock. Добри варианти за комбинации са Bradstone Lias, Lusso Tivoli, Lusso Vulcano.

Продуктът се характеризира с ниска порьозност, здравина и висока плътност. Плочите Airpave® са водоплътни, с висока хидроизолация. Те запазват цвета си, въпреки неблагоприятното въздействие на външните условия и на агресивните препарати, които се употребяват за дезинфекция.

Продуктова серия BRADSTONE

Semmelrock

С визия на естествен камък серията BRADSTONE е създадена специално за ценителите на средиземноморския стил. Серията предлага разнообразие от размери, формати, кантове за басейни и структура на повърхността. Многообразието от форми дава възможност за изграждане на ръбовете около басейн с различна геометрия.

Semmelrock

Серията BRADSTONE е с височина около 4 см, като цветовете са в топлата и светла гама на естествен камък като травертин, пясъчник, варовик. Плочите са устойчиви на химически и атмосферни влияния, удобни за използване при различни комбинации.

Бордове за басейни

Употребата на бордовете за басейн имат за цел да отделят визуално зоната на самия басейн от заобикалящото я пространство. Те поставят в рамка зоната на преливника и го защитават от външни замърсявания. Ограничават разплискването на вода и служат като комфортно място за сядане.    

Почистващи препарати за зоните около басейна

Екипът на Semmelrock съвместно с експерта по почистване Finalit изготвиха за вашето удобство “Ръководство за почистване и грижа”. В него можете да откриете най-често срещаните петна и препоръки за тяхното почистване.


Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *