Системни решения за отопление, вентилация и топла вода за еднофамилни къщи от Hoval

г. Автор
Hoval

Ако вашият дом се намира в газифициран район, то бюджетното решение от Hoval е за Вас. То се отличава с икономичност, с минимален разход на енергия, базирано е на газов кондензен котел и ултра тънки и ефективни слънчеви колектори. Това ще превърне големите сметки за енергия в спомен.

Бюджетното предложение на Hoval има следните компоненти:​
Hoval

  • Високоефективен кондензен газов котел с минимални разходи на енергия и опазващ околната среда;

  • Ултра тънки, ултра леки соларни колектори с доказана ефективност и KeyMark. Стилен дизайн с антирефлексно покритие, готови да бъдат монтирани на всеки покрив;

  • Бойлер за битова гореща вода, компактен и ефективен;

  • Комфортна жилищна вентилация HomeVent, осигуряваща денонощно свеж и проветрен дом, която ще Ви спести до 20-30% от сметките за отопление;

  • Интелигентно и лесно за употреба управление, което можете да контролирате и следите онлайн. 

Използвайте слънчевата енергия за подпомагане на отоплението и спестете от разходите за инвестиция и енергия.     

HovalДо този момент слънчевите колектори са употребявани предимно за затоплянето на битова гореща вода. С модерната технология от Hoval, излишната слънчева топлина може да бъде пренасочена  директно в котела и да се използва за подпомагане на отоплението, благодарение на вградения в него голям воден обем. В следствие на това имате по-висок клас енергийна ефективност A ++  и осезателно по-ниски оперативни и инвестиционни разходи. Бюджетното предложение на Hoval e изключително подходящо решение за еднофамилни къщи, ново строителство и реновации.  

Въздухът, който дишате​

Повече от 80% от времето си ние прекарваме на закрито и да правим 15,000-20,000 вдишвания на ден. Знаете ли, че замърсяването в дома Ви може да бъде до 100 пъти по-лошо от външната среда. Малките частици и микроби, които се намират във въздуха в дома Ви могат биха могли да причинят симптоми на алергия или главоболие. Ако децата Ви страдат от алергии или астма, комфортната вентилацията е от изключително значение за Вашия нов дом. Също така с нея Вие избягвате натрупването на прах, влизането на насекоми, спасявате се от шума навън и решавате проблема с излишната влага.

Контролът, от който се нуждаете​

hoval30% от семейния ни бюджет отива за отопление. Сега само с едно кликване на мишката, в реално време и архив Вие можете да следите производителността и ефективността на отоплителната система, така че винаги да имате общ поглед върху разходите си за енергия. Имате възможност също така да контролирате отоплението си през смартфон и да го нагласяте към желана от Вас дневна или седмична програма според Вашето ежедневие. По този начин ще спестите енергия през деня, но ще се насладите на топлина вечерта.

Мнение, на което може да се доверите​

Над 500 000 души, точно като Вас ни се довериха. Някои от тях любезно споделиха опита си и ни дадоха практически съвети за това какво работи и какво не в новите им домове. Вижте и други хора и семейства като Вас.

Примери, които може да видите​

hoval
Погледнете какво избраха собствениците на някои други домове като Вашия и намерете примери, подходящи за вашите нужди. Газ или термопомпа, въздух или вода? Намерете примери за екологичните и икономични системни решения.
Вижте нашите референции!

 
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *