Спрете топлинните загуби с топлоизолация от Caparol

г. Автор
Cерията мазилки Caparol NQG

Най-голямото перо в бюджета на едно домакинство, особено в зимните месеци, са разходите за отопление. Време е да се погрижите парите ви да спрат да „отлитат“ заедно с топлината у дома и да намалите сметките си с 30%.

За да бъдете сигурни, че поставянето на изолацията ще ви спести допълнителни разходи, време и нерви, заложете на Caparol – надеждно решение с немски стандарт за качество.

CAPAROL

Интегрираните топлоизолационни системи Capatect от CAPAROL са напълно подходящи за фасади на нови и стари сгради, саниране на високи жилищни блокове, както и на паметници на културата.

Непробиваемата здравина на системата Carbon Edition осигурява най-висока устойчивост срещу капризите на времето – силни градушки, агресивното влияние на UV лъчите и разрушителния ефект на дъжда.

Благодарение на специалната си формула, обогатена с карбонови нишки, системата е с устойчивост на механични удари до 60J. Освен здравина карбоновите нишки гарантират дълготраен живот на топлоизолационната система, тъй като осигуряват изключителна еластичност и устойчивост на термо-динамични натоварвания. Не се образуват пукнатини, които да компрометират системата.

системата Carbon Edition

Carbon Edition има много добри топлоизолационни свойства. Като изолиращ материал се използва ЕПС Dalmatina®. Материалът се отличава със завиден коефициент на топлопреминаване λ=0,033 W/mK, което го прави с 15% по-добър в сравнение с обикновенния.

За да постигнете добри резултати с монтиране на топлоизолационна система, всеки един елемент е от значение. Особено внимание трябва да обърнете на мазилките. Те подобряват топлоизолационните свойства на сградата и спомагат за запазване на цвета на вашата фасада.

Cерията мазилки Caparol NQG са продукти с клас А1. Това означава, че гарантират максимална стабилност на цвета и устойчивостта му във времето. Благодарение на нано-кристалната си решетка предпазват фасадата от замърсяване. Отличават се с минимална термопластичност, висока степен на хидрофобност и фотокаталитичен ефект. Дългогодишните изследвания и тестове в най-замърсените градове в света показват, че NQG продуктите са с най-висока степен на защита от замърсяване, което заедно с високия клас А1 на цветоустойчивост гарантира брилянтна и чиста фасада дълги години.

Caparol предлага различни декоративни ефекта, с които може да създадете индивидуалност на вашата фасада.

Визията на бетон е все по-предпочитана визия като финишен ефект. Постига се със сухата смес ArmaReno 700 в комбинация с лазурното покритие Histolith Antik-Lasur. Цветът зависи изцяло от вашите предпочитания.

визия на бетон

мазилки
С ArmaReno 700 постигате различни визии – бетон, травертин, дърво и др.

Гарантиран резултат, лесно и бързо:


За любителите на гладките и лъскави повърхности препоръчваме Accento Spachtel. Фина декоративна мазилка за изпълнение на гладки декоративни повърхности с техника за шпакловане. Може да се тонира в ColorExpress системата, което предлага огромно цветово изобилие.

 Accento Spachtel

Може да създадете блясък на фасадата с декоративните ефекти Brilliant или Stardust.

декоративните ефекти Brilliant

Уникален продукт за декорация на вашата фасада са тухличките Meldofer. Лесни за монтаж, леки с огромно разнообразие от нюанс, Meldofer създават автентична визия на тухлена фасада. Серията се предлага в класически нюанси, както и в по-смели цветови решения.

тухличките Meldofer

Посетете шоурума на Caparol, където може да видите огромно разнообразие от мострени панели с различни декоративни мазилки. Фирмата предлага огромно разнообразие от продукти не само за фасада, но и за интериор. Хипоалергични интериорни бои, уникални декоративни мазилки и епоксидни подове.

Актуална техническа информация за всички продукти може да намерите на сайта на компанията или да ги последвате във Фейсбук.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *