СТРИМОНА – глобални строителни услуги и технически познания от ново ниво

г. Автор
металообработка
СТРИМОНА - технологични иновации и човешка експертност в едно

СТРИМОНА – квалифициран персонал и висококачествено технологично оборудване – гарант за професионална и добре свършена работа.

Производство и монтаж на стоманени конструкции, металообработка, търговия с метали и строителни материали, са основни дейности в СТРИМОНА повече от 20 години. 20 години с опит в бизнеса е гарант за ефективност, качество и висок професионализъм в дейностите:

– Производство и монтаж на стоманени конструкции за сгради;
– Производство и монтаж на стоманени конструкции за индустрията;
– Строителство на сгради и съоръжения;
– Производство и монтаж на стоманени конструкции за офшорни инсталации;
– Механична обработка на едрогабаритни стоманени детайли;
– Металообработка и производство на стоманени корпуси за машини и части за машини;
– Търговия с метали и строителни материали, мрежи за укрепване, габиони, оградни системи.

СТРИМОНА работи в тясно партньорство с утвърдени български и международни компании. Разполага с висококвалифициран персонал и модерно технологично оборудване, което дава възможност за гъвкаво производство и кратки срокове при изпълнение на поръчките.

Компанията спечели признание за предприемане на големи и сложни проекти. СТРИМОНА предлага на своите клиенти достъпността и подкрепата на местна фирма със стабилността и ресурсите на многонационална организация.

Компанията предлага разнообразни услуги, за да отговори на нуждите на вашия проект, за да ви преведе от срещи за сътрудничество до прекрачване прага на вашия дом, офис или индустриална сграда. СТРИМОНА вярват, че всеки проект е уникален. Всички професионалисти и експерти работят, за да персонализират подхода, за да отговаря на вашето конкретно желание. Компанията е специализирана в изграждането на метални конструкции и съоръжения, и има капацитета да изпълнява целия процес до пълната готовност на вашата сграда.

Високото качество на продукцията си СТРИМОНА гарантира със сертификати: ISO 9001:2008, EXC 3 съгласно БДС EN 1090-2, БДС EN ISO 3834-2, BS OHSAS 18001, БДС EN ISO 14001. Член е на Камарата на строителите в България и Българската Асоциация за метални конструкции.

металообработка

Защо да изберете СТРИМОНА за вашия проект?

Отговорността е равна на качеството

Ние сме на пазара повече от 20 години. Ценим името и репутацията си, затова завършваме проектите си качествено и навреме.

Нашият опит – възможност за икономия на разходи

Нашият опит ни позволява да оценим вашия проект и да излезем с решения за спестяване на време и разходи.

Пълен набор от услуги

С помощта на нашите експерти, технологично оборудване и машини ще, координираме и изпълним всички части на вашия проект според вашите нужди.

Технологично оборудване

СТРИМОНА разполага с богат набор от технологично оборудване, разпределено в отделни цехове, в зависимост от извършващата се дейност.

металообработка

Всеки метален елемент започва своето обработване с подготовка на повърхността му. Подготовката на повърхностите е критична за всички последващи операции – рязане, заваряване и най-вече антикорозионна защита. СТРИМОНА прилага дробеструйно почистване, като постигаме почистване на повърхностите до степен Sa 2.5 съгласно ISO 12944. Това е препоръчваната от стандарта чистота на повърхността за постигане на максимално качество и дълготрайност на антикорозионното покритие.

металообработка

След почистване на дробеструйната линия, материалите постъпват в цех “Разкрой”. Общата площ на цеха е 1900 кв.м и се обслужва от 5 мостови крана. Цехът е оборудван със съвременни машини за листов и профилен разкрой, голяма част от които с програмно управление, което гарантира високо качество и точност при разкроя на елементите.

металообработка

Асемблажните работи се извършват в отделен цех, оборудван с 4 асемблажни маси, всяка обслужвана от отделен конзолен кран. В цеха се ползва и един мостов кран с товароподемност 8 тона. За едрогабаритни и тежки детайли, се използва допълнителна асемблажна маса в цеха за „Механична обработка“, обслужвана от мостов кран с товароподемност 16 тона. Всеки асемблиран елемент се проверява от отговорниците ни по качество, преди да премине към следващите етапи на производство.
Заваряването се извършва в отделен цех. Разполагаме с най-висок клас заваръчни апарати. Заварчиците ни са сертифицирани съгласно AWSd1.1 и EN ISO 9606-1 по методите MIG/MAG (топим електрод в среда от инертен/активен газ), SMAW (подфлюсово заваряване) и TIG (заваряване с волфрамов електрод). Качеството на заваръчните шевове се гарантира от постоянния контрол, който упражняваме върху процеса на заваряване. Нашият сертифициран инженер по заваряване (EWE) и отговорниците ни по качество изпълняват визуален контрол (VT), ултразвукова дефектоскопия (UT) и контрол с проникващи течности (PT) на заваръчните шевове.

металообработка

Важна част от нашето производство е механичната обработка. СТРИМОНА извършва металообработка на значим брой детайли за минната и енергийната промишленост. Клиенти на СТРИМОНА в тази дейност са български и международни компании. Фирмата инвестира в модерно технологично оборудване за механична обработка, което в съчетание с висококвалифицирания и опитен екип оператори, технолози и инженери, гарантира качествената обработка на детайлите в срок и на конкурентна цена.

металообработка
Бояджийска система за автоматично смесване на два компонента за антикорозионно покритие на метални елементи

Антикорозионната защита е от особена важност за дълготрайността и добрия външен вид на стоманените конструкции. За постигане на отлични резултати при нанасяне на системите за антикорозионни покрития, Групата СТРИМОНА използва най-модерно оборудване и висококвалифициран персонал.

НАШАТА ВИЗИЯ

Да вървим напред, заедно с нашите клиенти и нашия опит, в крак с предизвикателствата на бъдещето. Интегрираме заедно с вас най-добрите практики, определящи развитието на индустрията днес.
СТРИМОНА – с опита от миналото, напред към бъдещето! Глобални строителни услуги и технически познания.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *