СТРИМОНА – лидер в производството и монтажа на стоманени конструкции

г. Автор
Стримона стоманени конструкции
Ние изграждаме вашите мечти, защитавайки вашата инвестиция!

Стоманените конструкции произведени и монтирани от СТРИМОНА се отличават с високо качество и издръжливост.

Производството и монтажа на всяка наша конструкция изминава дълъг път, преди да достигне до клиента. Всеки проект се реализира по желание на клиента, който може да се консултира с нашите експерти по всяко време. Стъпките, които следваме, за да реализираме вашата мечтана конструкция:

Стримона стоманени конструкции

1. Приемане на проектите

Всеки проект се планира предварително, след което влиза в производствената зона.

2. Осигуряване на необходимите материали

Материалите се поръчват според изискванията на проекта. Преди да постъпят в производствената зона се проверява съответствието им чрез входящ контрол извършван от нашите специалисти.

3. Почистване

Подготовката на повърхностите е критична за всички последващи операции – рязане, заваряване и най-вече антикорозионна защита. Ние прилагаме дробеструйно почистване, като постигаме почистване на повърхностите до степен Sa 2.5 съгласно ISO 12944. Това е препоръчваната от стандарта чистота на повърхността за постигане на максимално качество и дълготрайност на антикорозионното покритие.

4. Производство

По одобрения вече проект, екип висококвалифицирани специалисти изработват всеки елемент за конструкцията на клиента. Заваряването и антикорозионната защита  се извършват с високотехнологична техника от висококвалифициран персонал. Нашите контроли на качеството следят за спазване на изискванията на всеки етап от производството.

5. Монтаж

След приключване на производствените дейности, продукцията се монтира на обекта на клиента.

Със своята последователност и високи референции СТРИМОНА се откроява като лидер в сферата на стоманените конструкции. Повече от 20 години СТРИМОНА преживява истинска историческа еволюция и има ключово участие в развитието на индустрията, което в същото време е историята на успеха на нейния основател, който винаги е имал ясна цел – подобрение и растеж!

Търсеното качество и опитът на компанията печелят признание и СТРИМОНА се  утвърждава като компания- синоним на професионализъм в производството и монтажа на стоманени конструкции.

НАШИТЕ ОБЕКТИ

Обект на СТРИМОНА в процес на изпълнение е “Компресорна станция – Лозенец“, намиращ се в с. Лозенец, община Стралджа, област Ямбол. Възложител на обекта е Главболгарстрой АД.

Стримона стоманени конструкции

Отново професионално изпълнение на обект “Компресорна станция – Лозенец“ показва СТРИМОНА, която изпълнява: част конструктивна – метални конструкции, част архитектурна – фасадно ограждане и покривно покритие. Стоманената конструкция е с тегло 200 тона.

Стримона стоманени конструкции

Вярваме, че ни предстоят още много реализирани проекти, доволни клиенти и референции, които ни мотивират.

Стримона стоманени конструкции

КАКВО НИ ОТЛИЧАВА?

  • Качество;
  • Достъпни цени;
  • Изпълнение в срок;
  • Прозрачност на всеки един етап от нашата дейност;
  • Отлична комуникация с клиента;

Всички наши конструктивни решения са продиктувани от нуждата на клиента. Прилагаме нашия опит към вашия проект.
Посетете и харесайте страницата ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *